Jobban is elnyújthatta volna azt a bikinit...

Fotók: Gwyneth Paltrow nagyon nedves, de nem bánja!

Egy ellesett strandolás mindig remek alkalom arra, hogy egy híresség testéről kicsivel több információt szerezzünk - Gwyneth Paltrow például nemigen figyel oda mozdulataira, ha nem tudja, hogy fotózzák...

2011.07.13 06:29ma.hu

Kivételesen családi körben kapták lencsevégre a tengeren a csinos, szőke színésznőt - Gwyneth Paltrow egy yacht fedélzetén napozott, lubickolt a tengerben, és kisfiával, Moses-szel jet-skizett.

Férje, Chris Martin is szerepel a színésznőt megleső paparazzo fotóin, de kissé "megbújva".

A közös strandolás nem mindig jön össze nekik - érthető, Gwyneth-nek és párjának is sűrű az élete, számos programjuk van külön. Chris ismert zenész: a Coldplay zenekar frontembere.

Nemrég azonban Gwyneth bevallotta, sokat kell küzdeniük azért, hogy házasságukat működtessék. Martin és Paltrow 2003-ban kötötte össze életét, azóta két gyermekük született, a kislány, Apple és a fiú, Moses.

Annyi bizonyos, hogy az időről-időre felröppenő pletykák ellenére még mindig együtt van a házaspár, Gwyneth Paltrow pedig példamutatóan néz ki.

Egyáltalán nem hagyta el magát, szexi testét bármelyik huszonéves lány megirigyelhetné.

Persze néha kissé elengedi magát, ha azt hiszi, nem fotózzák: valószínűleg maga sem látná viszont a fotókat szívesen a bikiniben matatásáról és a pucsításáról...

Mit is szeretne Gwyneth Paltrow?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.