fogalma sincs, milyen lesz

Producere semmit sem tud az új Winehouse lemezről

Mark Ronson azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs, milyen lesz az új Amy Winehouse lemez hangzása.

2010.08.31 14:45ma.hu

Az énekesnőt csúcsra juttató Back In Black album mögött álló sztár-producer pár hete dolgozott Amy-vel, mégsem tud semmit a készülő munkáról.

Amy Winehouse júliusban jelentette be, hogy hat hónap múlva megjelenik várva-várt harmadik nagylemeze, amely a hírnevet meghozó Back In Black zenei világát idézi majd.

Az említett album 2006-ban jelent meg, a sikert azonban nehezen tudta feldolgozni a lány, aki azóta leginkább különféle botrányaival hallatott magáról.

Úgy tűnik, Amy végre komolyan hozzálátott az új dalok felvételéhez, elmondása szerint a munkálatok jól haladnak, és alig várja, hogy élőben is előadjon néhány új szerzeményt.

Ugyanakkor felkeltette a sajtó érdeklődését a Back In Black sikere mögött álló sztár-producer, Mark Ronson nyilatkozata, miszerint fogalma sincs arról, milyen lesz az új lemez hangzása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.