Nem csak a férfi méret számít!

Szexábécé - Méretőrületek és szépségideálok

Vannak, akik még ma is kétségbe vonják a hipnózis létét. Pedig minden tévéző aktív hipnotizált nap mint, így aztán hagyja magát befolyásolni a mindennapi vásárlásai és ízlésformálása területén is.

2008.11.27 07:18ideal.hu

Így a saját testkép, és a szexsszel összefüggő kérdéskörökben is. Még mindig központi kérdésnek számít a „mi mekkora” és a „ki mennyire szép” témája.

Jó nagy pénisz = nagy hatalom… …

hiszik sokan, de nagyon tévesen! A primitív kultúrába visszavezethető péniszméret-mizéria csak nem akar elcsöndesedni. Még mindig azt hiszik, hogy az az igazi férfi, aki szalámirudat hord a nadrágjában, és bármilyen erotikus helyzetben azonnal harcra kész állapotba kerül, és fel lehet rá húzni a győzelmi zászlót. A legtöbben – persze a férfiak! – nem bánnák, ha ez a rúd az orrukat verdesné, de minimum a köldöküket takarná. Pedig ez a kívánt, vágyott méret – enyhén szólva – nem nagy öröm. Sem magának a férfinak, sem pedig a partnernek. Ugyanis ez a fent említett méret (jóval 20 cm fölött) már biológiai kellemetlenség. Irtózatos vérmennyiség szükséges a megtelítéséhez, azaz a merev állapotba hozásához. A farok tulajdonosát már-már az ájulás környékezheti, ami nem is csoda, hiszen ha a vér leszalad, akkor fentre nem marad elég belőle…

Extra nagy méretek esetében gondot jelenthet a merevedés. Még a 20 cm közeli is extrém állapot, ami tetszetős pl. a filmeken, fotókon, talán még az ájulás is megúszható, de sok nő nem a gyönyörtől, hanem a félelemtől sikkant fel, meglátván a támadó szerszámot. Valóban szép lehet egy ilyen, a hozzászokott partner számára élvezetes is, de egy átlag nő számára több, mint ijesztő. Ugyanis mindehhez a nőnek 9-10 cm-es hüvelye van. Tehát a szerszám dühödt faltörő kosként fog működni.

Mennyi az annyi?

Nagyon gyakran teszik fel a kérdést a férfiak a saját méretük megfelelőségét illetően. A magyar átlag (merev állapotban!) 13 és 17 cm között van. Ha valamelyik nőnek ez nem elég, akkor menjen a ménesbe… (Úri káromkodást találtam ki nők számára…) Mit akarnak a nők a 10 cm-hez képest?

Tehát még a mereven 10 cm is megfelelő. Persze az annál kisebb mérettel rendelkezőnek már jogosan fáj a feje. Neki ügyeskednie kell, vagy olyan partnert keresni, akinek nem a szex a fő szempont, és – enyhén szólva – nem erotomán… De míg a kicsi kipótolható valamiképpen, a nagyból nem lehet levágni, vagy nem lehet csak egy részét használni!


A nők mérete is számít!

A nők nem szoktak különösebben aggódni a hüvelyméretük miatt. A partnereik viszont igen! Ugyanis az sem teljesen mindegy, hogy a nőnek mekkora hüvelye van. Itt is vannak jelentős eltérések a rugalmasságot, tágulást és alapméreteket illetően. Vannak nagyon szűk nők. Bennük sokszor úgy érzi a partner, hogy leszárad a farka a szorítástól… A tág hüvelyűekben úgy jár a férfi, mint a harang nyelve… Az izmos hüvelyű állíthatóvá teszi a hüvelyét egy kis intimtornával!

Ezek lehetnek örökölt adottságok, amik nem változtathatók, és lehetnek következmények. Pl. nagyon (és véglegesen!) kitágulhat annak a nőnek a hüvelye, aki túl gyorsan szülte a gyermekeit egymás után, és nem hagyott regenerálódási időt. Sajnos, ha két ember anatómiai adottságai miatt nem illik össze, bizony nincs segítség! Más partnert kell keresniük…

Mellmánia

Alig van olyan nő, aki meg lenne elégedve a mellei formájával és méretével. A nők ráadásul nagyon makacsok: hiába mondja a partner, hogy pont így jó, pont így szereti, esetleg pont a megereszkedettebb formát kedveli, a nők hajthatatlanok, és az éppen aktuális szépségideál szerint – és a barátnők véleményére hallgatva – formálgatják magukat. Eleinte csak a ruhákkal, melltartókkal formázták át kebleiket: tették laposabbá, hegyesebbé, felpolcolttá vagy kitömötten teltebbé, mikor mi volt a divat.

Ma már sokan a kést választják, és olyan természetessé vált a szobrászati átalakítás, mint a fogorvosi kezelés. Sőt! Árban is majdnem utolérték egymást! Sőt! A plasztikai beavatkozás mára már nem titkolt kis svindli, hanem nyíltan felvállalt státusszimbólum! Akinek van rá pénze, megteszi!


Kopaszságmánia

Ugyanilyen természetessé és divatirányzatokhoz történő alkalmazkodássá vált a borotválás. A lábak és a hónalj leborotválása ma már szinte kötelező, meg is szólnák azt, aki nem ezt teszi. (Jaj az őzikelábakat kedvelő férfiaknak!) De ugyanilyen természetessé vált a fanszőrzet teljes vagy részleges eltávolítása, fazonírozása is. Az öregebb nőgyógyászok nem győznek megrökönyödni a látványon, a fiatalabb fiúk meg szinte el sem tudják képzelni a klasszikus muffokat. (Jaj a dús fanszőrzetet kedvelő férfiaknak!)

Barbie- és Ken-effektus

A világhírű babapár szépségideált teremtett az egész világban. Az igazi gyönyörű nő hosszú combú, karcsú derekú, nagy mellű, és lehetőleg hosszú szőke haja van. Azaz Barbie-utánzat. Az igazi férfi is magas, kockás a hasa, deltás a háta és szélesek a vállai, izmos, agresszív arca van és tüsi haja – vagy az se. A férfiak és a nők is egyaránt kopaszok, csupaszok a testszőrzeteket illetően, és télen–nyáron Bahama-barnák. Mindkét nem azt a képzetet kelti a többiekben, hogy a világon semmi más dolga sincs (és semmilyen munkát nem végez!), mint a szépségét ápolgatni. Azaz a szépségideál egyben életforma-ideált, a laza és unalmas semmittevés ideáját is megteremtette.

Szomorú és nagyon szegény lenne a világ Barbie-kkal és Kenekkel… Szerencsére sokan vannak látszólag átlagok és dolgosan kimunkált testűek, agyban gazdagok. Fel a fejjel! Nem mindenki követi a divatot – szerencsére! Ráadásul a boldogságot nem a szépséggel együtt osztogatják!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.