Árvíz

Meleg étellel segít a MÁV-START

A MÁV-START az árvízvédelmi készültség miatt más alkalommal tartja meg a szombati napra szervezett Jegyvizsgálók Szakmai Napját, az eseményre rendelt 1800 adag ebédet a vasúttársaság felajánlotta az árvízvédelmi dolgozóknak.

2013.06.07 16:23MTI

A  vasúttársaság az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a főváros dunai szakaszán védekezők között fogja szétosztani szombaton az ebédet, marhapörköltet tarhonyával és rizzsel készült hentes tokányt. 

A közlemény emlékeztet arra, hogy az árvízhelyzet jelentősen befolyásolja a vasúti közlekedést a Budapest-Győr vonalon. A leginkább érintett Komárom-Szőny közötti vonalszakaszon 400-nál több katona és több mint 100 vasúti dolgozó segíti a védekezést. 

A MÁV-csoport a jogszabályokban meghatározottaknak megfelelően segíti saját munkavállalóit abban, hogy igény esetén részt tudjanak venni az árvíz elleni védekezésben - tartalmazza a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.