Árvíz

120 embert kell kitelepíteni Fejér megyében

A Duna áradása miatt a veszélyeztetett területekről összesen 120 embert kellett evakuálni Fejér megyében. Kisapostagon kilencvenen élnek az árterületen, ők még.maradhatnak.

2013.06.07 15:01MTI

Dorkota Lajos, megyei kormánymegbízott közölte: Fejér megye hét, árvízzel érintett településén folyamatosak a munkálatok. A védekezésben több mint háromszázan vesznek részt, köztük a pálhalmai büntetés-végrehajtási intézet elítéltjei. 

Eddig 30 ezer homokzsákot helyeztek ki, Kisapostagon péntek délután fejeződik be az ideiglenes gátak építése. A kormánymegbízott jelezte, hogy a veszélyeztetett területeket a lakók többsége már elhagyta. 

Kisapostagon a Panoráma úti harminchét üdülőingatlanban összesen kilencvenen élnek. Ők egyelőre házaikban maradhattak, megpróbálják homokzsákokkal megvédeni az épületeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.