Apja nem engedte az X-Faktorosnak a nassolást

Vastag Csaba titokban habzsolta az édes élvezeteket

Vastag Sándor szigorú, de igazságos apaként mindig is úgy tekintett fiaira, mint egyenrangú férfiakra, csupán egyvalamiben nem ismert pardont: az édességekben.

Nagy bulival ünnepelték Vastag Csabát és Szabó Zsófit képgaléria

2011.06.08 13:29ma.hu / RedLemon

Mr. X-Faktor végleg kikerült a szülői oltalom alól, ma már nem tartozik elszámolással édesapjának. Na nem mintha korábban annyira szorosan fogták volna a gyeplőt: Vastag Sándor mindig is partnerként kezelte fiát, mindenben igyekezett a kedvében járni, csak egyetlen dologban volt hajthatatlan: nem engedte, hogy Csaba édességet egyen.

Volt is rá oka: mint kiderült, az énekes gyerekkorában nem ismert határokat, ha nassolásról volt szó. Ma már szerencsére nem kell megvonnia magától a finomságokat, és édesapja sem veszi fejét, ugyanis életmódváltásának köszönhetően ezt is megengedheti magának.

Vastag Csaba édesapjával (Fotó: RedLemon - További képek a galériában)

Vastag Csaba számára mindig is édesapja véleménye volt az irányadó. Gyermekkorában számos tanácsot kapott tőle, egyfajta mentorként állt fia mellett, akár az X-Faktor idején Nagy Feró. Ezeket a tanácsokat többnyire meg is fogadta az énekes-palánta, de mint minden gyerek, előfordult, hogy fellázadt a szülői szigor ellen.

Állandó vitaforrás volt például az, hogy Csaba titokban, előszeretettel nassolt. „Mindig próbáltam szigorú és következetes szülő lenni, de persze volt, hogy én sem tudtam érvényesíteni az akaratomat. Amikor a fiaim picik voltak, csak napi egyszer ehettek édességet. Persze, utóbb kiderült, legtöbbször nem fogadtak szót." - vallotta be a valaha szigorú, ma már inkább csak büszke papa.

"Szakmámból adódóan valószínű keményebb kezű vagyok ezen a téren, mint egy átlagos szülő, de nem tudtam elnézni azt, amikor egészségtelen ételekkel tömték magukat. Azonban amióta Csaba csatlakozott a Zsírégető klubhoz, megnyugodtam” - árulta el az énekes édesapja, aki vegyészmérnökként igencsak jól ismeri a különböző élelmiszerek árnyoldalait is.

Csaba ugyan már nem kisgyerek, de túlhajszolt életmódja miatt még most is szüksége van arra, hogy valaki odafigyeljen rá. Szülei ezért is örültek annak, amikor megtudták, hogy fiuk életmódváltásának köszönhetően egészségesen és rendszeresen táplálkozik.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.