Kihirdették 2011 Álompasiját és Álomnőjét

Fergeteges képek: Vastag Csaba a nők álma, a pasik Szabó Zsófira buknak

Két hazai magazin hónapok óta kereste az év Álompasija és Álomnője cím birtokosát, az olvasói szavazatok alapján végül Vastag Csaba és Szabó Zsófi vehette át a megtisztelő díjakat.

Nagy bulival ünnepelték Vastag Csabát és Szabó Zsófit képgaléria

2011.05.12 17:55ma.hu / RedLemon

Több hónapnyi szoros küzdelem után derült ki, hogy ki Magyarország Álomnője és Álompasija 2011-ben. Egy férfiaknak és egy nőknek szóló magazin közösen hirdette meg a versenyt, hogy kiderítse, ki kerülhet be a TOP100-ba, az olvasók által leadott szavazatok alapján dőlt el a végeredmény.

A versenyt a nyertesek és a sztárvilág egy hatalmas partival ünnepelte meg. Andy Vajna, Ördög Nóra, Tóth Gabi, az X-Faktor felfedezettjei, a Jóban Rosszban sztárjai, a Megasztár egykori versenyzői és még sokan mások együtt izgultak a nyár első exkluzív partiján a TOP 100 jelöltekkel.

Az Álompasi és Álomnő címért olyan világsztárok szálltak harcba, mint Brad Pitt, Angelina Jolie és Ryan Reynolds - igaz, közülük csak 2-2 fő kerülhetett be az utolsó tízes mezőnybe, de hazánk fiainak és lányainak még így is volt miért izgulniuk.

A majd’ két hónapig tartó megmérettetésen azonban taroltak a hazai sztárok, és a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára a magyar kedvencek állhattak. A legtöbb elismerést, szavazatot és 2011 Álomnője címet Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője zsebelte be a férfiaktól, megelőzve Balogh Edinát és Debreczeni Zitát.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Először el sem hittem, hogy én lettem az Álomnő, rengeteget jelent nekem ez a díj. Általában harsány és laza csajnak tartanak, de azt kevesen tudják, hogy az önbizalommal hadilábon állok. Örülök, hogy a nőiességem ekkora megerősítést kapott” – mesélte el boldogan első érzéseit Szabó Zsófi.

Az Álompasik mezőnyében Vastag Csaba bizonyította be, hogy nemcsak az X-Faktor, hanem az ellenállhatatlan vonzerő is megvan benne. Az énekes maga mögé utasította Takács Nikolast és Király Viktort.

"Már a jelölés maga nagy megtiszteltetés volt a számomra, a győzelem pedig minden várakozásomat felülmúlta. A legjobban mégis annak örülök, hogy a díjat a közönség szavazta meg nekem, és ezzel egy örömteli visszajelzést is kaptam, hogy jó úton haladok, és szeretik, amit csinálok” – árulta el Vastag Csaba, aki az eredményhirdetés előtt legalább annyira izgult, mint a tehetségkutató döntőjében.

A díjátadó gála után fergeteges parti vette kezdetét, ahol a legvonzóbb pasik és a legszexisebb nők táncra perdültek, hajnalig ünnepelve a nívós verseny nyerteseit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.