Egy szerencsés rajongó vacsorázhatott a sztárral

A város tetején romantikázott Vastag Csaba - és nem a barátnőjével!

Nemcsak a kiválasztott rajongó, de Vastag Csaba is izgult az a vacsora előtt, amit még nőnap alkalmával sorsolt ki egy divatiskola diákjai között. Az exkluzív találkozóra a város fölött került sor.

A város fölött vacsorázott Vastag Csaba Petrával képgaléria

2011.05.05 15:29ma.hu / RedLemon

Az X-Faktor győzteséről már hónapok óta tudni lehet, hogy alaposan átalakította étkezési szokásait, de még a zsírégető klub sem akadályozhatta meg abban, hogy egy kellemes vacsorán lássa vendégül egyik rajongóját.

Sőt: Vastag Csaba épp a klubnak köszönhetően döntött úgy, hogy összeköti a kellemeset a hasznossal, és ezentúl minden hónapban egy-egy szerencsés kiválasztottnak élőben mutatja be, hogy egy romantikus vacsora kedvéért sem kell lemondani az egészségről.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Az első vacsorapartnere Petra volt, akit nem sokkal nőnap után sorsolt ki egy divatiskola diákjai közül. A csinos szőke lány nem titkolta, hogy nagyon izgult a találkozás előtt, ám kedvence nagyon közvetlenül viselkedett vele, a város fölött lévő exkluzív étterem pedig minden várakozását felülmúlta.

Csaba közvetlen és kedves volt. A legpozitívabb számomra mégis az volt, hogy nagyon kíváncsi volt rám és a mindennapjaimra, így hamar feloldódtam” – mesélte boldogan, de pozitív meglepetésként értékeli az estét a híres vacsorapartner is.

Egy kicsit féltem az első vacsorától, mert nem tudtam, mire számíthatok, hiszen ez egy teljesen új szituáció számomra." - kezdte Csaba, aki az X-Faktor megnyerése óta nem igazán találkozott ilyen közelről egyetlen rajongójával sem. Ám félelmei alaptalannak bizonyultak, mert hamar megtalálták a közös hangot.

"Sikerült sok mindenről nyugodtan beszélgetnünk, amire egy koncerten nem lett volna alkalmunk. Örülök a lehetőségnek, amit a Zsírégető klub biztosított számomra, hiszen így közelebb kerülhetek a rajongóimhoz is." - fejezte ki reményét a sztár és máris kíváncsian várja, a következő hónap "kit" hoz számára!

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.