Példát vett az anyuka az X-Faktor győzteséről

Vastag Csaba mentheti meg édesanyját?

Vastag Csaba a fellépések miatt választotta az egészséges életmódot, ám a jó példát nem más követte, mint saját édesanyja: neki szívbetegsége miatt van szüksége az életmódváltásra.

Vastag Csaba a Divatiskolába látogatott képgaléria

2011.03.30 17:39RedLemon

Vastag Csaba jó hatással van édesanyjára. Az X-Faktor győztese azért változtatott életén a közelmúltban, hogy bírja a tehetségkutató utáni pörgős életet, azt azonban csak remélni merte, hogy szüleinek is pozitív példával szolgálhat.

Az énekes rájött, csakis úgy lehet bírni azt az őrült tempót, amelyet a sűrű koncertidőszak diktál, ha egészségesen táplálkozik, ezért hátat fordított korábbi, egészségtelen életmódjának.

Most azonban fia sikerén felbuzdulva Csaba édesanyja, a szívproblémákkal küzdő Márta is úgy döntött, hogy egészséges életmódra vált, mert még sokáig szeretne teljes életet élni, egészségügyi problémák nélkül.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Sokáig nem voltam kövér, még a terhességeim után is hamar visszafogytam. A változókorba lépve azonban szépen kigömbölyödtem, hiszen ilyenkor már lelassul az anyagcsere, változik a hormonháztartás.

A súlyfelesleg már csak azért sem jó, mert baj van a szívemmel. Ahogyan a családomban szinte mindenkinek, úgy nekem is magas a koleszterinszintem és már négy katéteres szívműtéten vagyok túl.
” – árulta el az asszony.

Szeretnék sokáig egészségesen élni, hogy láthassam az unokáimat játszani, ezért kezdtem fogyókúrába. Ám sajnos nagyon szeretek enni, így egy kicsit féltem, hogy éhezni fogok, de ebben a diétában az a jó, hogy naponta ötször kell étkezni, így nincs éhségérzetem.

A zsírégető klub ételeivel még az édes ízről sem kell lemondanom, mert nagyon szeretem az édességet.
” – árulta el mosolyogva az énekes édesanyja, aki nagyon büszke mindhárom fiára és reméli, a következő laboreredményei már sokkal kedvezőbbek lesznek.

További hírek Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.