2011 a tehetségek éve?

Hosszabb lesz a ValóVilág és jönnek Vastag Csaba trónkövetelői is!

Meglovagolja a népszerűségi hullámot az RTL Klub: tavasztól Csillag születik, ősztől X-Faktor, és a ValóVilág is hosszabb lesz a tervezettnél.

2011.02.25 16:29ma.hu

Sosem látott sikerrel zárult az X-Faktor első sorozata, korábban pedig a már-már elfeledett Ki Mit Tud?-ok hagyományait elevenítette fel mindenki nagy megelégedésére a Csillag születik című tehetségkutató.

Az RTL Klub most bejelentette: újra belevágnak a legnépszerűbb tehetségek felkutatásába, a kiscsillagokat már tavasztól megismerheti az ország, Vastag Csaba trónjára pedig ismét ősztől pályázhatnak az aranytorkú énekesek.

De nemcsak ez az újdonság a csatorna háza táján: változik a ValóVilág hossza is az eredeti tervhez képest. Egy extra hetet iktattak be a kukkolóshowba, azon a héten nem lesz sem kiválasztás, sem pedig párbaj, a nézők a szavazataik segítségével jótékony célra adakozhatnak, ezúttal a gyermekek éhezése és alultápláltsága ellen buzdítják összefogásra a támogatókat.

A ValóVilág már korábban is kiállt fontos társadalmi célok mellett, 2004-ben például 80 millió forint gyűlt össze a telefonhívásokból, amelyet a csatorna akkor a Heim Pál Gyermekkórház fejlesztéséhez járultak hozzá.

A mostani akció március 14-én indul és egy héten keresztül lehet telefonálni, valamint adakozni a jó cél érdekében, amellyel párhuzamosan egy másik fontos mozgalom is zajlik – igaz, az már most is javában tart.

A Csillag születik 3 zsűritagjai (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


A villalakókat többször is érte az a vád – egyébként teljesen jogosan –, miszerint a kelleténél többet dohányoznak, és ezzel a legkevésbé sem mutatnak jó példát, és a napi 2 millió néző között bizony nagy arányban vannak tinik is – mondta el Kolosi Péter programigazgató.

Ezért versenyt hirdettek a lakók közt: függetlenül a VV fődíjától az a játékos, aki végleg le tudja tenni a cigarettát, az lesz az RTL Klub dohányzás elleni kampányának reklámarca. Az ellenőrzés nem nehéz, napi 24 órán keresztül kamerával figyelnek meg mindenkit, jelenleg Béci és Jerzy esélyes a megtisztelő címre.

Kolosi Péter cáfolta azokat az időről időre felröppenő híreszteléseket, amelyek szerint a ValóVilág előre megírt forgatókönyv alapján zajlik, mint mondta, az lényegesen bonyolultabb és drágább is lenne, ráadásul előre megírt történetnek ott van a szintén húzóműsornak számító Barátok közt.

Azt viszont nem tagadta a programigazgató, hogy a népszerűség oka hasonló: mind a napi sorozat, mind a ValóVilág napi beszédtémát ad az embereknek, leköti a figyelmüket.

2011-ben sem unatkozhatunk hát, ahogy látszik, egyik érdekesség a másikat éri, csak győzzük figyelemmel követni mindet!

Kíváncsiak a legújabb hírekre a Csillag születik-ről? KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.