"Szulák gusztustalanul fejezte ki magát"

Nagy Feró: Bukott énekesnő ne bírálja Vastag Csabát!

Mentora, Nagy Feró szerint Vastag Csaba megérdemelten nyerte meg az X-faktort, sikertelen emberek gyülekezete, aki ennek ellenkezőjét állítja. Kemény kritikával illette pályatársait.

2010.12.27 07:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Megvédte mentoráltját, Vastag Csabát Nagy Feró - a "Nemzet Csótánya" nem érti azokat, akik az X-faktor eredményhirdetését követően igen negatív kritikákat fogalmaztak meg Csaba győzelmével kapcsolatban. Feró megkérdőjelezte, miért van a szakma felháborodva. "Sikertelen emberek gyülekezete!" - közölte, majd azzal folytatta, honnan veszi Tóth Vera és "egy Szulák nevű televíziós bemondó" a bátorságot, aki énekesnek bizonyult, de megbukott, hogy belekössön egy fiatalba, aki eddig senkinek se ártott? Mi történik itt, nem megy a buli, ezért mást kell ócsárolni? - tette fel a kérdést Feró.

A mentor szerint egy rocker sem fejezi ki magát olyan gusztustalanul, ahogy Szulák Andrea tette. Vera szerint Csabi az igénytelenség netovábbja. Feró arra lenne kíváncsi, neki van-e olyan nótája, amit a nép énekel. A mentor azt tanácsolta a két előadónak, kössenek inkább bele, mert ők vannak egy súlycsoportban. Sikeres ember azonban sikertelennel nem vitázik. Nem engedi meg, hogy az egyik "gyermekéről" bárki így beszéljen. Csaba érzékeny ember, senkinek sem árt, miért kell őt bántani - zárta mondanódját Nagy Feró.

Vastag Csaba és Nagy Feró - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Szulák Andrea és Tóth Vera a megkeresésre nem reagált - adta hírül a Napi Ász.

Múlt héten nagy port kavart a szakma véleménye a Megasztár- illetve az X-faktor eredményhirdetését követően. Úgy tűnt, nem mindenki örül annak, hogy idén a tehetségkutatók győztesei Tolvai Reni és Vastag Csaba lettek.

A Megasztárban többen a férfi dobogóst várták befutónak, Kökény Attila azonban csak második lett. Az X-faktorban sokak szerint Takács Nikolas-nak kellett volna nyerni.

Kovács Kati
az eredményhirdetést követően úgy fogalmazott, ő többet nem fog tehetségkutatót nézni. Azt mondta, ő, ahogyan sokan mások, az eredményekre keresi a választ, de úgy hiszi, sosem kapja meg.

Csalódottságának adott hangot Tóth Vera, aki úgy vélte, nagy igazságtalanság történt azzal, hogy nem Nikolas, hanem Vastag Csaba nyert. Ő zenészként figyelte a produkciókat, úgy véli, a szavazóknak elég volt egy-egy csábos mosoly és pillantás, hogy eldöntsék, mi lesz Takács Nikolas és Kökény Attila sorsa.

Úgy fogalmazott, helyre kéne már rakni a közízlést az országban. Vera kifejtette, véleménye szerint ismét sikerült valami kommersznek teret engedni. "Csaba biztosan remek ember, de minden mozdulata "megcsinált", nem jött át semmilyen érzelem belőle" - mondta.

Szulák Andrea nem kötött bele Tolvai Renáta győzelmébe, Csabáéba viszont annál inkább. Az X-faktor fináléja után közölte: "Na, ez az igazi gáz! Tegyük bele a szart egy befőttesüvegbe, biztos valaki elhiszi, hogy szilvalekvár!"

Öccsének adja nyereményautóját Vastag Csaba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.