Pletykák szerint már az eljegyzés is megvolt...

A női szavazók miatt titkolták! Vastag Csabának van barátnője

A zsűritagok közül mindenki tudta, hogy az X-faktor jóképű győztesének van kedvese, de mások előtt titkolták - Vastag Csaba 8 éve ismeri Katát, pletykák szerint már el is jegyezte.

2010.12.23 07:45ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Kiderült a turpisság - nem csoda, hogy Vastag Csaba korábban nem kürtölte világgá: van párja, hiszen szükség volt a női szavazatokra az X-faktor során, melyet végül meg is nyert. Nem cáfolta, de nem is ismerte el, hogy kapcsolatban él. Most azonban egyik hetilapnak elismerte, hogy Katával, a szerelmével már 8 éve ismerik egymást. Két és fél éve együtt is laknak.

Csaba szerint Kata a legszebb és legmegértőbb kedves, hiszen a tehetségkutató zűrzavaros időszaka idején sem panaszkodott, bízott benne és nem sérelmezte, hogy egy ideig kevesebb időt tölthet a párjával. Egyes fórumokon már az a hír is felröppent, hogy a lány már gyűrűs menyasszonya Csabának.

Karácsonykor Kata és szülei Vastagéknál ünnepelnek - a lány egyébként egyetemre jár, emellett színészettel és tánccal is foglalkozik. A Forrás Színház és a Békés Megyei Jókai Színház darabjaiban is láthatta a közönség, kollégái korrekt, megbízható embernek ismerik.

Vastag Csaba Nagy Feróval - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Csaba szerint Kata nem akart nyilvánosság előtt szerepelni, még Nagy Feróval, a fiú mentorával sem találkozott. Feró azonban elismerte, tudatosan nem mondták el, hogy Csaba szíve foglalt, hiszen egy énekesre úgy jobban hajtanak a lányok, ha hiszik, hogy lehet nála esélyük - adta hírül a Napi Ász.

Hétvégén derült ki, hogy Takács Nikolas, Király L. Norbi és Vastag Csaba közül ki állhat az X-faktor tehetségkutató dobogójára - a végső döntőben Nikolas és Csaba mérkőzött meg egymással, és utóbbi került ki győztesen.

Csaba győzelme ugyanakkor megosztotta az embereket, Különösen a zeneszakma állt meglepetten a végeredmény előtt, volt, aki igen sarkalatos véleményét sem titkolta, például Szulák Andrea, aki úgy fogalmazott: "Na, ez az igazi gáz! Tegyük bele a szart egy befőttesüvegbe, biztos valaki elhiszi, hogy szilvalekvár!"

Tóth Vera igazságtalannak tartotta, hogy nem Takács Nikolas nyert, hanem Csaba. Azt mondta, úgy tűnik, megint sikerült valami kommersznek teret engedni.

Csaba biztosan remek ember, ám Vera szerint minden mozdulata "megcsinált", és neki semmilyen érzelem nem jött át belőle. Vera azt is elmondta, hogy véleménye szerint mindkét csatorna tehetségkutatójában elég volt a nézőknek egy-egy csábos mosoly és pillantás, hogy meggyőzzék őket a versenyzők.

Kovács Kati is megdöbbent, és kijelentette, ő többet nem néz tehetségkutatót. Úgy fogalmazott, hogy másokhoz hasonlóan ő is keresi a választ arra, miért éppen azok az emberek nyertek az X-faktorban és a Megasztárban, akik.

Nagy Feró ugyanakkor a tehetségkutató fináléja után elmondta, úgy véli, "emberi fogyasztásra" Csaba volt a legalkalmasabb, mert egy egyszerű, esendő, érző szívű ember, olyan, mint bármelyikünk.

Szerint a szakmai tudáson túl itt főleg az számított, hogy a közönség mennyire tudja elfogadni az adott előadót, és ebből a szempontból Takács Nikolas „túl tökéletes” volt.

Vastag Csaba nagylelkű!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.