"A nézőknek elég volt egy csábos mosoly!"

"Szar a befőttes üvegben" - kiakadt a szakma a tehetségkutatók eredményén!

Csalódottan vette tudomásul Vastag Csaba és Tolvai Renáta győzelmét a szakma! Az igazi profik Takács Nikolas-t és Kökény Attilát várták befutónak. A tévénézők azonban nem így gondolták. Sok ismert zenész kemény kritikát fogalmazott meg.

2010.12.21 07:38Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv - tv2.hu

Vastag Csaba, az X-faktor-, és Tolvai Reni, a Megasztár győztese is hitetlenkedve hallgatta, amint őt ünneplik a tehetségkutató végén. Vastag Csaba elárulta, villámcsapásként érte a végeredmény, pedig betegen vágott neki a finálénak, úgy érezte, az "utolsó darabot szakítja ki" magából.

Csaba még nem tudja, mi mindenre költi majd havi egymillió forintját, de szeretné támogatni a feltörekvő tehetségeket is.

Tolvai Reni, a Megasztár győztese - Fotó: tv2.hu

Mint mondta, közös lemezük nem lesz testvérével, Vastag Tomival, de közös dal igen. Egyelőre fel kell fognia, ami történt vele. Tanulmányait is hanyagolta a verseny miatt, most megpróbálkozik mindent behozni - mondta a Napi Ásznak az énekes.

A szakmában nem kevesen adtak azonban hangot csalódottságuknak, amiért Csaba, illetve Reni nyerte a két tehetségkutatót. Tóth Vera, a Megasztár első nyertese közölte, már nem tudja, mi történik ebben az országban zenei téren.

Zenészként figyelte mindkét csatorna tehetségkutatóját, és úgy véli, a szavazóknak elég volt egy-egy csábos mosoly, pillantás, hogy eldöntsék Takács Nikolas és Kökény Attila sorsát. Helyre kéne már rakni a közízlést idehaza.

Ő úgy érezte, igazságtalanság történt, megint sikerült valami kommersznek teret engedni. Csaba biztosan remek ember, de minden mozdulata "megcsinált", nem jött át semmilyen érzelem belőle - fogalmazott Tóth Vera a Napi Ászban.

Szulák Andrea Tolvai Renáta győzelmének még örült, ám az X-faktor fináléja után közölte: "Na, ez az igazi gáz! Tegyük bele a szart egy befőttesüvegbe, biztos valaki elhiszi, hogy szilvalekvár!"

Vastag Csaba, az X-faktor győztese - Fotó: rtllklub.sajtoklub.tv

Kovács Kati leszögezte, ő többet nem néz tehetségkutatót. Mint mondta, ő, ahogyan sokan mások, az eredményekre keresi a választ, de úgy hiszi, sosem kapja meg.

Azt hitte, rosszul hall, amikor vasárnap este az X-faktorban kimondták Vastag Csaba nevét.Véleménye szerint Nikolas világszínvonalat nyújtott. De a Megasztár kapcsán is maradt benne kérdőjel - fogalmazott a Napi Ásznak az énekesnő.

Mindennek tetejébe azonban az utazási irodáról, amely mindkét tehetségkutatóban támogatóként tűnt fel, mindenki megdöbbenésére tegnap kiderült, hogy beszüntette működését.

Az RTL Klub és a TV2 is tudatta azonban, hogy a nyerteseik ettől függetlenül utazhatnak a luxusnyaralásokra. Nem fogja őket hátrány érni. Az X-faktor sajtófőnöke és a TV2 szóvivője is biztosított mindenkit, hogy Csaba és Reni is elutazhat a megnyert utazásra - írja a Napi Ász.

X-faktor 2011?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.