Azt hitte a Megasztár győztese: tévedés történt

Videóval: Tolvai Reni bocsánatkérést várt Claudiától!

Tolvai Renáta meg volt győződve róla, hogy Liptai Claudia tévesen mondta ki az ő nevét a Megasztár fináléjában - egyre csak a bocsánatkérést várta.

2010.12.20 16:23ma.hu

Tolvai Renit sokkolta saját sikere! Az eredményhirdetés után Liptai Claudia bocsánatkérését és korrekcióját várta, miszerint mégsem ő, hanem Kökény Attila nyert...

A fiatal nagyváradi lány nyerte el péntek este az Év Hangja címet a Megasztárban. Reni hitetlenkedő arccal fogadta a győzelmet.

A Mokka stúdiójában bevallotta: nagyon nehéz feldolgoznia, hogy ő nyert. Beszélt a Megasztár korábbi győzteseivel, Rúzsa Magdival és Molnár Ferenc Caramel-el is.

Mindenki azt kérdi, miért nem látszott rajta, hogy örül. Az ő fejében, ahogy fogalmazott, végig az zakatolt, hogy Kökény Attila nevét fogják mondani.

Amikor mégsem így történt, nem akarta elhinni, és azt várta, hogy Claudia elnézést kérjen a nyelvbotlásért... Reni elárulta: nagyon sok erőt kapott a fináléra, és hosszú idő után rendesen aludni is tudott.

Pedig még a főpróbán is beteg volt. Emiatt próbált erején felül többet beletenni a készülésbe, mint eddig bármikor. Az énektanártól, a tánctanártól, az egész stábtól rengeteg biztatást és segítséget kapott - vallotta be.

A Mokkában Reni azt is elmondta: nem a fináléra "időzítette", hogy a mikrofonba bevallja, szereti Kállay Saunders Andrást, egyszerűen így alakult.

Karácsonykor szeretne egy kicsit pihenni, utána pedig újult erővel folytatni a pörgést - nem akar kiesni belőle. "Mindig van bennem energiatartalék" - fogalmazott Tolvai Renáta a Mokkában.

Tolvai Renáta: Nincs szex, nincs sírás

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.