Meglepetés a Megasztárban

Tolvai Renáta az Év hangja!

Péntek este a nézők megszavazták a Megasztár 5. szériájának győztesét. Az Év hangja Tolvai Renáta lett.

2010.12.18 13:45tv2
Fotó: tv2

A 19 éves nagyváradi lány szinte fel sem fogta, hogy Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdolna és Király Viktor után övé a dicsőség a TV2 legendás tehetségkutatójában. Kökény Attila és Tolvai Renáta rendkívül színvonalas produkciókkal kápráztatták el a zsűrit és a nézőket.

A finalisták egymással és egy-egy korábbi győztessel is duetteztek, valamint két szóló dallal készültek a mindent eldöntő estére. Az ítészek az utolsó adásban már csak értékelték a produkciókat. Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás és Presser Gábor őszinte elragadtatással fogadta Reni és Attila előadásait.

A show folyamán visszatértek az ötödik széria döntősei, az előző négy széria közel harminc döntőse, valamint a show történetében először egy zsűritag, Mester Tamás is énekelt. Éjfél előtt nem sokkal Claudia és Tilla színpadra szólította a két legjobb versenyzőt és drámai hosszúságúnak tűnő másodpercek után közölték a végeredményt: 2010 legjobb hangja Tolvai Renáta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.