A barna herceg fehér lóval érkezik

Vastag Csaba megkapta a magáét!

Szerdán vehette át Vastag Csaba a több hónapi kemény munka végén elnyert jutalmát, a vadonatúj autót és az egy éven át járó havi egymilliós fizetését.

Vastag Csaba megkapta az autóját képgaléria

2011.02.10 12:19ma.hu / RTL Klub

Vastag Csaba - ahogy a többi X-Faktor énekes is - országos ismertséget szerzett a tehetségkutatónak köszönhetően.

Az élő show-kban előadott dalaival kiadott CD-je többszörös platinalemez, naptárja tele van fellépésekkel, emellett azonban az anyagi biztonságot is megkapta az X-Faktor első helyével. Az RTL Klub partnereinek köszönhetően ugyanis autót, pénzt és utazást kapott a dicsőség mellé.

Február 9-én Vastag Csaba az egyik szponzor szalonjában beleülhetett új autójába, egy Seat Leon FR típusú gépjárműbe, amelyet Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője, illetve Papp Zoltán, a Seat márkaigazgatója adott át.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


A kényelem mellett az anyagi biztonságra sem lesz gondja: a Takarékpont jóvoltából egy éven át havi egymillió forintot utalnak át a bankszámlájára, ehhez pedig egy kártya nélküli fizetésre alkalmas paypass karórát kapott.

A győzelemmel együtt járt egy utazás is, amelyet az időközben becsődölt utazási iroda helyett az RTL Klub fedez, ennek szervezése folyamatban van.

De nemcsak Csaba örülhetett az új autónak: az sms-szavazók közötti nyertes is megkapta a díját. A Seat Ibiza ST-nek a szarvasi Kriska Attila örülhetett.

Vastag Csaba: "Igyekszünk mindenből egy kicsit..."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.