Apunak szólítja MÁZS-t az X-faktoros

"Vastag Csaba egy pálinkásüveget szorongatott a folyosón"

Az Operettszínház sztárját Apunak szólítja, lányára pedig keresztapaként vigyáz, amikor csak ideje engedi. Vastag Csaba a saját gyerekre is megérett - mondja Mészáros Árpád Zsolt.

Vastag Csaba megkapta az autóját képgaléria

2011.03.10 10:44ma.hu

Sok mindent lehet mesélni Vastag Csabáról, ám még a legelszántabb ellenlábasai sem vádolhatják meg azzal, hogy visszaélt volna kapcsolati tőkéjével: csak a közeli ismerősök tudtak róla, hogy egyik legjobb barátjának tudhatja az Operettszínház egyik sztárját, Mészáros Árpád Zsoltot.

A musicalszínész már befutott sztár volt, amikor megismerte a gimnazista Vastag Csabát. Egyikőjük sem gondolta még akkor, hogy néhány éven belül Csaba neve nemcsak ismert lesz, de az ország egyik legkedveltebb sztárjaként fogják mindenhová meghívni.

A veszprémi színház táncosa folyamatos önbizalomhiánnyal küzdött, és minden előadás után úgy kellett belé lelket önteni, hogy jó volt, amit csinált.

Vastag Csaba az X-Faktor döntőjében (Fotó: RTL Klub - További képek a galériában, ITT!)


Rengeteget dolgoztak együtt a Hair című musicalben, ahol MÁZS a darab főszerepét, George Bergert alakította, Vastag Csaba pedig Aquariusként, azaz a Vízöntő szerepében táncolt, tetőtől talpig kékre mázolva. „Mindig tudtuk, merre jár, mert a padlón maradt a lábnyoma” – mesélte MÁZS a Story magazinnak.

A barátság aztán annyira elmélyült, hogy amikor a híres énekes kis híján elájult a szülőszobában, amikor első gyermeke köldökzsinórját kellett elvágni, Csaba a folyosón legalább ugyanilyen idegesen toporgott, a hóna alatt egy üveg pálinkával. Akkor beszélték meg, legközelebb MÁZS fog pálinkát szorongatni, miközben Csaba segíti a párját a szülésben.

Nem véletlen, hogy a musicalénekes lányának, Rózsikának végül épp az X-Faktor győztese lett a keresztapja. Egészen a tehetségkutatóig szinte naponta találkoztak, és MÁZS szerint bármikor ott lehetett hagyni Csabát a kislánnyal, bébiszitternek is kiváló volt, tulajdonképp minden szempontból megérett az apaságra – folytatta a beszámolót a Storynak a színész-énekes.

És hogy miért szólítja a mindössze 8 évnyi korkülönbség ellenére Csaba Apunak a sztárt? „Volt egy rozoga autója, abban aludt a körúton éjszakánként. Véletlenül tudtam meg, hogy nincs hol laknia, és akkor mondtam neki, hogy költözzön hozzánk. Talán ezért is kezdett apunak hívni, a páromat meg anyunak…”- emlékszik vissza Árpád Zsolt.

Csabának most már nincsenek ilyen gondjai, de a barátság megmaradt!

Még több hírt talál ITT Vastag Csabáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.