Rózsát is kapott a szerencsés hölgy a sztártól

Hoppá! Vastag Csaba nem a barátnőjével randizik!

Életmódot váltott, egészségesebben étkezik és többet mozog Vastag Csaba, de azért egy kellemes vacsorát ki nem hagyna, főleg, ha egy csinos lánnyal kell megosztania.

Vastag Csaba a Divatiskolába látogatott képgaléria

2011.03.23 09:39RedLemon

Eredetileg Nőnapon lepte volna meg Vastag Csaba a Budapesti Divatiskola diáklányait, ám egy fránya megfázás meghiúsította a tervet és az X-Faktor győztesének el kellett halasztania a nagy látogatást.

Némi késéssel azonban végül mégiscsak sor kerülhetett az eseményre, úgyhogy Csaba megérkezett a lányokhoz, hogy egy romantikus dallal, rózsákkal és finom ebéddel ajándékozza meg őket. Összesen csaknem ötven lánynak szerzett felejthetetlen élményt a családias hangulatú programon.

Mivel nemrég rájött, hogy a fellépések jóval több energiát igényelnek, mint amennyire korábban számított, be kellett látnia, hogy ehhez az étkezésén is változtatnia kell. Ezért szerződést kötött egy ételszállító céggel, és a divatiskola tanulóinak is megmutatta, miből nyeri szédületes lendületét.

Az ebéd mellett persze egy-egy szál rózsával is gazdagodtak a lányok, közben pedig versenyt pirulva hallgathatták Csaba szívhez szóló dalát.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Nagyon bántott, hogy a betegségem miatt nőnapon nem tudtam itt lenni és kedveskedni a hölgyeknek. Remélem, hogy ma sikerült kárpótolnom őket. Biztos, hogy a mai nap után is örömmel maradok a női nem nagy tisztelője, hiszen jó volt látni ennyi szép lányt egy helyen.” - árulta el a jól ismert csibészes mosolyával az arcán az énekes.

Csaba ráadásként kisorsolt a diákok közül egy igazán mázlista leányzót, aki elkölthet majd vele egy igazán felejthetetlen, gyertyafényes, egészséges fogásokból álló vacsorát.

Nagy élmény volt személyesen is találkozni Csabával. Az is hihetetlenül tetszett, hogy olyan közvetlen volt és mindenkinek mondott valami szépet, amikor kiosztotta a rózsákat. Izgatottam várom a vacsorát, de szerintem egy baráti hangulatú beszélgetésen kívül nem fog történni semmi, hiszen Csabának van barátnője.” – árulta el sejtelmesen mosolyogva Petra, akinek egyébként jelenleg nincsen párja és nagyon sármosnak tartja az X-Faktor győztesét.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.