Ki lesz az év Álompasija és Álomnője?

Vastag Csaba legyőzheti Ryan Reynoldsot?

Az év legsármosabb pasiját és a legszexibb nőjét kereste hónapok óta két nemzetközi magazin, ám szerdán kiderül, labdába rúghatunk-e a világsztárok mellett? Hazánk lányai és fiai azért kaptak némi előnyt is...

Az Álomnő-Álompasi verseny jelöltjei képgaléria

2011.05.10 14:29ma.hu

„Enyhe” hendikeppel indultak a magyar celebek és celebrinák azon a megmérettetésen, amelyen két nemzetközi magazin magyar szerkesztősége közösen kereste 2011 legszexisebb nőjét és legsármosabb pasiját.

A jelöltek közé ugyanis bekerülhettek a legnagyobb nemzetközi hírességek is, ám közülük csak a legjobb 2-2 fő mérkőzhet meg a magyar indulókkal.

Fotó: RedLemon (Ízelítő a jelöltekből a képre kattintva!)

Azt már tehát tudni lehet, hogy Brad Pittet és George Clooneyt is megelőzve Ryan Reynolds és Channing Tatum méri össze sármját hazánk fiaival, de a szerdai eredményhirdetésig senki nem tudhatja meg, végül mennyivel maradnak le Istenes Bence, Kucsera Gábor, Vincze Ottó vagy épp Fehér Balázs mögött.

De kemény ellenfeleknek számítanak az énekesek is, Király Viktor mellett három X-faktoros énekes is bekerült a végső döntőbe: Vastag Csaba és Tomi, valamint Takács Nikolas.

A nők közt nemzetközi szinten Angelina Jolie neve szivárgott ki eddig, ám az Álomnő címért olyanokkal kell képzeletben szembenéznie, mint Balogh Edina, Szabó Zsófi, VV-Anikó, Polgár Kriszta és Janicsák Veca. Hogy izgalmasabb legyen a végeredmény, kedvenc modelljeink is beszálltak a versenybe: Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda is ringbe szállt a kitüntető címért.

Érdekesség, hogy Horváth Éva első fotósorozata épp a versenyt kiíró egyik magazin oldalain jelent meg, így külön öröm számára, hogy az olvasók még mindig úgy tartják, belefér a 10 legszexisebb nő közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.