Korábban hiába kilincselt az X-faktoros

Hihetetlen: Takács Nikolas majdnem éhen halt!

Ki hinné, hogy az X-faktor döntősének, Takács Nikolas-nak milyen hosszú és rögös utat kellett megtennie a sikerig? Volt, hogy kis híján éhen halt, mert sehol sem foglalkoztak vele.

2010.12.20 13:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ma már az egész ország ismeri a nevét, de nem volt ez így másfél évvel ezelőtt. Ekkor jött Szlovákiából hazánkba Takács Nikolas, és nem lehet azt mondani, hogy egyszerű volt a dolga. Hiába kilincselt hangfelvételével a kezében, egyik kiadó sem foglalkozott a tehetséges fiatalemberrel.

Annak idején Nikolas-nak a reményen és a hangján kívül, valamint a dalát tartalmazó felvételen túl semmije sem volt. Járta a várost, és kereste a lehetőséget. Nem vették komolyan a kiadóknál, ahová bekopogtatott. Már a létfenntartás is kérdésessé vált számára, amikor Szekeres Adrien énekesnő és férje a szárnya alá vette.

Gyakolatilag befogadták, és adtak neki lehetőséget, hogy koncertjeiken is megmutassa magát - mondta el Joós István, a Warner-Magneoton kiadó igazgatója. Tavaly az adventi koncertkörúton énekelt is Nikolas Adrienékkel, erről DVD jelent meg - írja a Napi Ász.

Nikolas a színpadon - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az X-faktorban - a konkurens csatornán futó Megasztárhoz hasonlóan -érdekesen alakult a finálé a hétvégén. Szombat este még Király L. Norbi, Takács Nikolas és Vastag Csaba is megmutathatta, mit tud, a műsor végén azonban Norbinak búcsúznia kellett.

Ez főleg azért volt meglepő, mert az X-Faktor folyamán egyszer sem kényszerült párbajra. A nézői szavazatokban mégis ő maradt alul. A végső döntőben aztán Vastag Csaba legyőzte Nikolast. A megilletődött győztes még percekkel az eredményhirdetés után sem tudta elhinni, hogy az ő nevét mondták ki.

Takács Nikolas is szép eredményt ért el, hiszen nem kis dolog dobogósként zárni a tehetségkutatót.

A szlovákiai fiú egyébként egy pert is megúszott. Mint a napokban a sajtó hírül adta, a Warner Magneoton már jóval az X-Faktor előtt felfedezte a benne rejlő lehetőséget, és szerződést kötött Nikolas-szal.

Az eredetileg jazz-formációval fellépő fiatal énekes azonban többre vágyott. Az X-faktor meghirdetésekor nem sokat gondolkodott azon, jelentkezzen-e a műsorba. Csakhogy ezt sem a lemezkiadóval kötött szerződés nem engedélyezte, sem pedig az X-Faktor szabályzata.

A szerződésszegésnek mégsem lett következménye, a Warner Magneoton ugyanis elállt attól, hogy milliós pert akasszon a tehetség nyakába.

Hiányzott az energia Takács Nikolas produkciójából?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.