Az év legsármosabb férfija az X-Faktor sztárja

Videó! - Takács Nikolas: Nem tudom, mit akar tőlem egy nő!

Az Év legsármosabb férfija címet nyerte el a napokban Takács Nikolas, ám a nézői szavazatok ellenére még mindig nem tud mit kezdeni a lányok figyelmével.

2011.03.31 10:29ma.hu / Tabu TV

Lányok tízezrei bolondultak már az X-Faktor alatt is a szlovákiai születésű Takács Nikolasért, ám a fiatal énekes a mai napig nem tudja, hogyan kezelje azt a rajongást, ami nem pusztán a hangjáért veszi őt körül.

Így aztán érthető, mennyire meglepte őt, hogy nem az énektudását, hanem külső-belső kisugárzását díjazták a minap: ő vehette át Glamour - Women of the Year díjkiosztón az Év Legsármosabb Férfija kitüntetést.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A díjakat a rajongók ítélték oda minden kitüntetettnek a megfelelő kategóriákban, így Nikolas is biztos lehet benne, hogy nem egy szűk csoporton múlott az elismerés, hanem a közönségének köszönhet mindent. Az egyetlen szépséghiba a tündérmesében, hogy egyelőre csak a színpadon tudja kihasználni ezt a vonzerőt.

"A magánéletem jelenleg csak a zene. Nincs barátnőm, de nem is tudnék annyit foglalkozni vele, amennyit megérdemelne. Persze nem zárkózom el semmi elől, de most nem keresgélek csajokat..." - meséli a tabutv.hu riporterének az X-Faktor második helyezettje.

Azt is elmesélte a szívdöglesztő előadó, hogy a verseny óta még a korábbinál is nehezebben ismerkedik, hisz nem tudja, saját maga miatt közelít-e hozzá egy lány, vagy valami mást akar tőle.

"Ismer egy ország, ezért nem tudhatom, hogy az a bizonyos csaj épp miért közelít felém. Kell egy kis idő, amíg rájövök arra, hogy egy csajnak milyen szándékai vannak velem kapcsolatban..." - avat be Nikolas legrejtettebb gondolataiba.

Még több hír Takács Nikolasról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.