Mégsem a népszerűség miatt szakítottak?

Hoppá: Vastag Csaba megcsalta barátnőjét?

9 évnyi együttjárás után különköltözött Vastag Csaba és barátnője, de mindezidáig csak annyit lehetett az okokról tudni: Csabának kevés ideje jutott a sztárság miatt a lányra. Lehet, hogy nem is csak a sztárság miatt?

Vastag Csaba a Divatiskolába látogatott képgaléria

2011.06.06 10:29ma.hu

Néhány napja még úgy lehetett tudni, Vastag Csabától azért költözött el barátnője, mert "civilként" nem tudta elfogadni azt az életstílust és tempót, ami egy sztár életével menthetetlenül együtt jár, ám egy régi kolléga most azt állítja, egészen más állhat Kata döntésének hátterében - vagy legalábbis jelentősen befolyásolhatta ezt a lépését.

Az első hazai X-Faktor győztesének egy régi kollégája ugyanis azt állította az Új Ászban, hogy a problémák hátterében egy több évre visszanyúló történet is állhat, aminek ráadásul ő maga is aktív résztvevője volt. Az ismeretlen exmunkatárs szerint Csaba kapcsolatuk 6. évében megcsalta Katát, és ebben azért olyan biztos az informátor, mert ő maga adta kölcsön a lakását a titkos szerelmi légyottra.

Romantikus ebéd egy szerencsés rajongóval (Fotó: RedLemon, további képek a galériában)

"Jól tudtam, hogy több éve tartó párkapcsolatot tudhat magáénak, de nem gondolom, hogy az én reszortom lett volna a lelkiismeretét játszani. Olyannyira nem, hogy még a saját lakásomat is kölcsönadtam neki a szerelmi légyottjai helyszíneként" - nyilatkozta a lapnak a titokzatos illető. Azt is elmondta, hogy gyakorta fulladtak privát partikba a céges rendezvények, azt sugallva ezzel, hogy ez a bizonyos félrelépés is egy ilyen buli következménye volt.

Az énekes nem kívánt reagálni a pletykára, és sajtóreferense sem kommentálta a hírt, ám van egy apró részlet, ami ugyan Csaba hűtlenségét nem zárja ki, de vajon miért csak 3 évvel az a bizonyos eset után hagyta faképnél a barátnője?

Három magyarázat is lehetséges: 1. most derült ki (lásd Arnold Schwarzenegger lebukását, arra 14 évet kellett várni), 2. a titokzatos exmunkatárs által emlegetett eset csak egy volt a sokból, és a megcsalások továbbra is folytatódtak, 3. egy szó sem igaz az egészből és a páros szakításának hátterében tényleg az eltérő tempó áll.

A következő hetek minden bizonnyal felfedik majd a megoldást.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.