Keresztes Ildikó drukkol az énekesnek

Képek: Vastag Csaba szingli lett - Összejöhetnek még újra?

Kilenc év után elköltözött Vastag Csabától a barátnője, mert nem tudta már tovább tolerálni az énekes hírnevéből adódó változásokat. Keresztes Ildikó szerint később még talán van esélyük...

A város fölött vacsorázott Vastag Csaba Petrával képgaléria

2011.06.03 16:29ma.hu

Noha maga az érintett egyelőre nem erősítette meg a hírt, nagyon úgy tűnik, hogy Vastag Csaba 9 év kapcsolat után magára maradt: barátnője nem tudta megfelelően kezelni a hírnév miatt megváltozott helyzetet és az énekes ezzel járó kötelezettségeit. Pedg eleinte úgy tűnt, a siker nem befolyásolja kettejük kapcsolatát, Csaba ugyanolyan hűséges Katához, mint előtte, és Kata ugyanúgy szereti a férfit, mint addig is.

Ám a fellépések, az alig-alig otthon töltött rövid idők - amik akkor is többnyire inkább pihenéssel, mint aktív közös programokkal teltek - apránként mégiscsak felőrölték a szerelmet. Még egy átlagos kapcsolatban is sokat kell dolgozni azon, hogy az érzelmek ne aludjanak ki, hát még ott, ahol a pár egyik vagy másik tagjának elfoglaltságai miatt eleve eltávolodhatnak egymástól a felek!

Katát végül ez törte meg: már szinte nem is látta kedvesét, hiába éltek együtt. Keresztes Ildikó, az X-Faktor egyik mentora a tehetségkutató óta is figyelemmel kíséri a Vastag-testvérek életét, így közelről láthatta, mi történik a színfalak mögött.

Nyereményrandi egy rajongóval (Fotó: RedLemon)


"Csak azon csodálkozom, hogy a lánynak csak most lett elege. Azt kell mondanom, hogy így is birkatürelme volt." - osztotta meg véleményét az Új Ász oldalain. Ezzel együtt viszont nemcsak drukkol a párnak, hogy később újra egymásra találhatnak, hanem meg is magyarázza, hogy egy különköltözés nem feltétlenül jelent végleges szakítást.

"Szerintem most még Csaba is csak ismerkedik a hírnévvel járó kötelezettségekkel és a rengeteg fellépés mellett az is érthető, ha nem tud mindenre összpontosítani." - fogalmazott. Úgy véli, hogy ha már Csaba megszokja a még mindig új helyzetet és megtanulja kezelni azt, akkor képes lesz újra beosztani az idejét a munkája és a párkapcsolata között.

"Az is lehet, hogy egy idő után lecseng az X-Faktor-őrület és nem lesz ennyi fellépése" - töprengett. Akkor pedig már csak az lesz a kérdés, hogy Kata ott lesz-e újra, vagy valaki mással kezdhet új életet, mindenesetre Keresztes Ildikó reméli, hogy ez a 9 év nem fog kárba veszni.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.