Miért hagyja el magát ennyire a sztár?

Döbbenetes képek: Britney szörnyen leharcolt!

Britney már megjárta a legmagasabb csúcsokat és a legmélyebb poklot, de úgy tűnt, mostanában újra felfele ível csillaga. De akkor miért nézett ki már megint olyan leharcoltan?

Nézze meg: Britney tényleg hálóingben lófrált? képgaléria

2010.12.17 10:29ma.hu

Fáradt, nyúzott, és borzalmasan elhanyagolt külsővel jelent meg Britney Spears a napokban az utcán, ahol vásárlás után sikerült róla néhány elcsípett fotót készíteni.

A képeken jól látható, hogy Britney haja úgy néz ki, mint ami legalább két hete nemhogy fésűt, de talán még sampont és vizet se látott, a szeme és a szája meg hiába volt kifestve, nem tudta eltakarni a nyilvánvaló kimerültség jeleit.

Fotó: imnotobsessed


Persze az is lehet, hogy csak új lemezének munkálatai terhelik meg fizikailag és lelkileg, a tavaszi megjelenés előtt most már egyre több teendő van a lemezzel, és persze az egykori tinisztár visszatérésére mindenki kíváncsi.

Emiatt Britney egyre több felkérést kap a különböző tévéshowktól, rendszeresen jár fotózásokra, és ne feledkezzünk meg arról, hogy milyen kimerítők lehetnek a folyamatos bevásárlókörutak.

Mindenesetre furcsa, hogy egy híresség, aki pontosan tudja, hogy minden lépését lesifotósok tucatjai fürkészik, ennyire nem ad magára.

Britney valószínűleg szexpartyval ünnepelt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.