Igazán felvehetne már egy melltartót!

Meghökkentő képek: Britney mellbimbói tényleg lefelé lógnak

Nem először kapja le egy paparazzo a csinos énekesnőt előnytelen szerelésben, Britney Spears azonban a jelek szerint nem is takargatja már, amit pedig kéne...

Érdemes megfigyelni Britney mellbimbóit! képgaléria

2010.09.29 10:29ma.hu

Nem is olyan régen jelent meg egy figyelemfelkeltő fotó-sorozat Britney Spears-ről, melyen jól látható, hogy az énekesnő keblei nincsenek a legjobb formában.

További képek a laza pólós sztárról!

Ennek ellenére a pophercegnő ragaszkodik a trikókhoz, melyek alá rendszerint nem vesz fel semmit.

A kétgyermekes híresség mellei így akadálytalanul himbálóznak a pólója alatt - mindez nem zavarja Britney-t, ahogyan az sem, hogy mellbimbói teljesen átlátszanak.

Lehet, azok után, hogy a hírek szerint kötelezték a bugyi viselésére a sztárt, lassan a melltartót is az elengedhetetlen ruhadarabjai közé kéne felvenni.

A minap napvilágot látott fotókon ismét szembetűnő, hogy Britney keblei valósággal lógnak - a pamut trikóban remekül kivehető a formájuk...

Melyek Britney szupertitkos fotói?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.