Hétmillióra perlik Britney Spearst

Milliós munkaügyi pert akasztottak Britney nyakába

Csaknem hétmillió forintnak megfelelő összegre perli az énekesnőt a nála korábban dolgozó babysitter, elmaradt fizetés és kártérítés címén.

Boldog pancsolás a fiúkkal - Britney Spears új pasival van? képgaléria

2010.10.04 15:29ma.hu

Az egykori dada több mint 35 ezer dollárra perelte be Britney Spears popdívát, állítása szerint ennyivel tartozik neki a sztár az egy havi ki nem fizetett munkabére alapján. A borsos összegért - mintegy 7 millió forint - Ferial Zaltash Britney személyi asszisztenseként és gyermekei dajkájaként dolgozott 2007 szeptemberében, ám a hónap végén Britney felmondott neki.

Zaltash azóta próbálja megkapni a bérét, állítása szerint többször felszólította az egykori tinisztárt, hogy fizesse őt ki, de csak mostanra jutott odáig, hogy bírósághoz forduljon követelése teljesítéséért. A dada 19940 dollár kártérítésre is igényt tart az elmaradt bér és a túlórák miatt.

Britney ügyeit azonban egy korábbi gyámsági határozat miatt továbbra is édesapja és ügyvédje kezeli, így a mostani összegről is ők jogosultak dönteni.

Britneynek mostanában nem ez az egyetlen zűrös ügye munkáltatóként, néhány hete volt testőre, Fernando Flores perelte be őt szexuális zaklatásért. A férfi azt állította, Britney rendszeresen meztelenül sétált előtte, és félreérthetetlen ajánlatokkal bombázta a fiatal testőrt, aki viszont nem mert ellentmondani, mert féltette munkáját.

Végül aztán mégis azért lett kirúgva, mert a sztár apja rajtakapta a pucér felsővel szaladgáló Britneyt és Florest gyanúsította meg azzal, hogy elcsábította a szétesett sztárt.

A menedzsment egyelőre nem nyilatkozott a mostani üggyel kapcsolatban.

Britney Spears "vaginamonológja"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.