Britney Spears elfelejtett felöltözni

Botrányos képek: Britney hálóingben vásárolt!

Britney Spearsre szinte minden nap jut valami figyelemmorzsa, na nem mintha ő nem adna okot erre. Ráadásul többnyire nem valami "jókislányos" tettel kerül az újságok címoldalára.

Nézze meg: Britney tényleg hálóingben lófrált? képgaléria

2010.10.08 19:11ma.hu

Britney Spears ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, pedig már épp kezdtük azt hinni, benőtt a feje lágya és lassanként jó útra tér. De a szekrényben heverő csontvázak egymás után dőlnek kifelé, először a volt testőre jelentette be, hogy szexuális zaklatásért beperli, aztán meg egy évekkel korábbi gyerekfelvigyázás egyetlen hónapjáért követel rajta egy nő több millió forintnak megfelelő fizetést.

Ezeket az ügyeket - akárcsak Britney gyámsági felügyeletét - továbbra is az énekesnő apja látja el, de úgy látszik, Britney még arra a kevéske dologra sem tud odafigyelni, amire kellene.

Fotó: Popsugar

Pedig apja nem kért tőle lehetetlen dolgot, csak hogy viselkedjen illendően, aminek többek közt az az egyik jele, ha felnőtt nőhöz méltón melltartót vesz a ruha alá, és az sem hátrány, ha már felvette azt a melltartót, hogy tényleg ruhát vegyen felülre.

Nos, Britney kisasszonynak a minap mindkét feltételről sikerült megfeledkeznie, a fotósok megint ágaskodó bimbókkal csípték el, ráadásul ezúttal még csak nem is póló vagy vékony pulóver volt rajta, hanem egyenesen egy hálóingben indult útnak.

Pontosabban mikor elindult bevásárlókörútjára, még farmer és kardigán volt rajta, de aztán valahol félúton valószínűleg a próbafülkéből kilépve elfelejtett visszaöltözni, és a Los Angeles-i őszben egy vékonyka hálóingben lófrált, csak a kardigán került vissza rá valahogyan.

Britney, Britney, nem lesz ez így jó, hát így akarod népszerűsíteni az új albumodat??

Britney Spears megkezdte

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.