Oprah Winfrey a legjobban kereső sztárhölgy

Képek - Oprah, Britney, Beyonce: íme a hollywoodi degeszbukszák!

A Forbes magazin idén is összeállította a legjobban kereső hollywoodi hölgyek listáját. Az élen talk show-k koronázatlan királynője, Oprah Winfrey áll.

Íme, a legjobban kereső hollywoodi hölgyek! képgaléria

2010.11.15 09:25mellesleg - Fotó: oprahwinfrey.com - candles.com

A Forbes magazin listáját vezeti a talkshow-királynő, Oprah Winfrey. Ő a legjobb kereső hollywoodi híresség.

Oprah, aki 25 év után szeptemberben lehúzta a rolót nagy sikerű beszélgető műsorán, a The Oprah Winfrey Talk Show-n a Forbes becslései szerint 2009 októberétől 2010 októberéig 324 millió dollárral lett gazdagabb főként Harpo névre keresztelt médiabirodalmának köszönhetően.

Sokkal többet keresett, mint férfitársai, David Letterman, Jay Leno és Conan O’Brien együttvéve.

Képek a budapesti koncertről - Lady Gaga sem hiányozhat a listáról!

Oprah mögött, jócskán lemaradva Beyonce és 89 millió dolláros jövedelme áll a képzeletbeli dobogó második fokán, a harmadik helyet pedig a néhány éve még a teljes összeomlás szélén álló Britney Spears kaparintotta meg 65 millió dolcsis éves nyereségének köszönhetően.

A negyedik az üstökös sebességgel egyre feljebb törő Lady Gaga lett (64 millióval), az ötödik a pop nagyasszonnya, Madonna (59,9 millió).

A hatodik Sandra Bullock (59,2 millió), a hetedik az Oprah-hoz hasonlóan szintén beszélgetésben utazó Ellen DeGeneres (56 millió), a nyolcadik helyre Hannah Montana, azaz Miley Cyrus (48 millió) futott be, a kilencedik a sorban a country sztár Taylor Swift (46 millió), a Top 10-et pedig a TV képernyőjén igazságot osztó Judge Judy (46 millió), azaz Judy bírónő zárja.

A legjobban kereső halott híresség: Michael Jackson

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.