Jamie Lynn Spears sem ússza meg?

Meghökkentő fotók - Britney húga is dagad és elhanyagolt

Fiatalon kétszer vált el és két gyermeket szült a pophercegnő Britney Spears. Nagyon úgy tűnik, rá igen hasonlító húga, Jamie Lynn is hasonló életpályára számíthat.

Jamie Lynn Spears meghízott és elhanyagolt mostanában... képgaléria

2010.10.15 10:29ma.hu

Nem lehet azt mondani, hogy a sikerek mellett egyszerű élete volt eddig Britney Spears-nek.

A tehetséges énekesnő már tizenévesen ünnepelt sztár volt, ám élete a második házassága környékén kezdett drámai fordulatokat venni. Először csupán "poénból" ment férjhez, egy korábbi jó barátjához.

A frigyet érvénytelenítették. Az igazi szerelem háttértáncosa, Kevin Federline személyében jött el számára, akihez feleségül ment, és annak ellenére, hogy magánéletük nem volt éppen felhőtlen, a kis Sean Preston után még egy kisfiút szült neki, Jayden James-t.

További fotók! - Casey, Jamie Lynn és a lányuk - Fotó: jamieinsider.com

Britney a kapcsolat összeomlása után maga is alaposan padlóra került, és csak két éve kezdett igazán magához térni. Ma a menedzsere, Jason Trawick a párja, aki mellett a sztár újra boldog.

Kishúga, a mindössze 19 éves Jamie Lynn Spears szintén hasonló gyötrelmeket élt meg. A csinos tinit nővéréhez hasonlóan gyerekkorában felfedezték, a Nickelodeon csatorna sztárja lett a Zoey 101 című sorozatban.

Jamie Lynn már középiskolásként együtt járt egy Casey Aldridge nevű fiúval, akitől azonban teherbe esett. 17 évesen hozta világra a kislányát, Maddie Briann-t 2008 júniusában.

A párjával való kapcsolata azonban már a terhessége idején töréseket szenvedett. Jamie és Casey már nem egyszer szakított, nemrég azonban ismét együtt látták őket, Los Angelesben lányukkal sétálni.

Jamie Lynn azonban az utóbbi időben egyre jobban emlékeztet az évekkel ezelőtti, megviselt Britney-re. Elhízott, külseje, haja elhanyagolt.

A fiatal lánynak segítségére van természetesen édesanyja a gyermek körüli teendők ellátásában, ám valószínű, hogy nem teljesen ilyen életre vágyott alig húszévesen.

Mi történt Jamie Lynn és Casey között az utóbbi időben?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.