Semmit nem takargatott a Playboy-nyuszi

Fülledt képek: Sara Jereb felforrósítja a hideg téli estéket

Mire vágyhat az ember egy ilyen hideg téli estén, mint amilyen a mai? Naná, hogy valami olyasmire, ami felmelegíti őt. Hát Sara látványa igazán felpezsdíti a vérkeringést!

Szexi és kihívó: Sara Jereb, a Playboy legújabb felfedezettje képgaléria

2010.12.16 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic

Nem tudni, miért olyan jó nézni ezeket a képeket: a szemmel látható nyári melegért, ami már annyira éget, hogy egész egyszerűen muszáj megszabadulni a legapróbb ruhadarabtól is, vagy inkább amiatt, hogy Sara Jereb tényleg meg is szabadult azoktól a ruháktól?

Valószínűleg ez utóbbi jobban felforralja a vérünket, és ha jobban belegondolunk, az ilyen képek nézegetését még a környezetvédők is támogathatnák, mert nem kell erdőket pusztítani és olajat kitermelni, hogy kibabráljunk a tél hidegével.

Ami meg Sarát illeti, nem is csoda, hogy ilyen profi módon borzolja az érzékeket. A szlovén lányt a Playboy fedezte fel, és igazán jófejség tőlük, hogy megosztották velünk ezt a szemet gyönyörködtető látványt. Ja, és persze a környezet is szép...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.