Van mit néznie az öreg Hefnernek...

Forró képek: Teljesen pucéran fürdenek a Playboy-lányok!

Talán nem mindenkinek ismerős a Playboy-villa volt lakóinak neve, aki azonban kedveli a szép női formákat, aligha veheti le a szemét a három népszerű modellről. Különösen pucéran, a zuhany alatt.

Forró képek: Meztelenül a zuhany alatt a dögös Playboy-csajok! képgaléria

2010.12.13 13:29ma.hu

Hugh Hefner villájának lakója volt a közelmúltban a három Playboy-lány, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt és Holly Madison.

Közülük Holly volt az, aki hosszabb ideig "hivatalos" kedvese is volt a Playboy atyjának.

További erotikus képek a fotóra kattintva!

A nem mindennapi idomokkal megáldott hölgyeket nemrég a Shannon-testvérek és Crystal Harris váltotta a Playboy-villa életéről szóló valóságshow-ban.

Ám az együtt töltött szép - és nagyon erotikus - napokról fennmaradt néhány igencsak izzasztó felvétel. Mint például ezek a meztelen képek a zuhanyozóból....

Kendra, Holly és Bridget nem szégyenlős fajta, de a kedvelt férfimagazin címlaplányaiként mit is takargatnának még?

A mohó férfi szemek legnagyobb örömére.

Playboy-cica cicik - fotók!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.