Meztelenkedni készül a Cyrus-lány

Miley még nincs 18, de aláírta a Playboyt!

Még nem nagykorú a Hannah Montana-sorozat sztárja, de a jelek szerint már nagyon várja tizennyolcadik szülinapját - és a nyuszis magazin is, amellyel idő előtt leszerződött...

2010.11.10 19:29ma.hu

Az utóbbi időben nem egy merész mutatványt láthattunk a színpadon az énekesnőként és színésznőként is bizonyított Miley Cyrus-tól - sokan meg is szólták viselkedése miatt, hiszen tinik ezrei tartják őt példaképnek.

Miley-t azonban a jelek szerint nem zavarja mindez, ha kell, vonaglik a színpadon, és több pasival körülvéve erotikus mozdulatokat utánoz.

Talán ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy a hölgyemény máris leszerződött a nyuszis magazinnal.

Minden bizonnyal már régen ledobálta volna ruháit a Playboy fotósa előtt egy jól csengő összegért, ha nem lenne ott a bökkenő, hogy csak 17 éves.

Most azonban, hogy nehogy lemaradjon róla, jó előre bebiztosította magának a nyuszis magazinos címlapot.

Úgy hírlik, szerződéssel erősítette meg szándékát, miszerint pózol a férfimagazinnak, amint betölti a 18. életévét. Miley-nak nem kell erre sokat várnia, november 23-án ünnepli születésnapját.

A pózolás ellen az énekesnő szüleinek nincs kifogásuk. A Playboy atyjának, Hugh Hefner-nek pedig főleg nem, aki már jóval korábban kigondolta, hogy szívesen látná Miley-t az újság hasábjain. No, de ő azért más tészta...

Saját műsort kap Miley apja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.