Szülei beleegyeztek a ciciműtétbe!

Ciki és egészségtelen: 17 évesen turbózza fel mellét Miley Cyrus

Úgy tűnik, mindent megtesz a fiatal énekesnő, hogy lerombolja a róla kialakított "bájos" képet - Miley Cyrus a színpadi vonaglás után most mellplasztikára megy.

2010.08.19 10:45ma.hu

Lányok ezrei irigylik és tekintik példaképüknek a Hannah Montana-sorozat csinos sztárját - Miley Cyrus azonban könnyen elveszítheti a pozitív hozzáállást, hiszen egyre meredekebb dolgokat művel...

Csupán 17 éves, de színpadi produkcióival már nem egyszer meghökkentette a közönséget.

Miley olykor go-go táncosokat meghazudtoló erotikus mozdulatokkal fűti fel show-ját, terpeszben vonaglik a színpadon, és a róla megjelent fotók sem éppen visszafogottak.

Mostani ötlete azonban mindenen túltesz: a színésznő-énekesnő bejelentette otthon, hogy nincs megelégedve mellméretével, és nagyobb kebleket szeretne!

A még nagykorúvá sem vált Miley-nak szülei beleegyezése kell a plasztikai műtéthez - a hírek szerint azonban ők áldásukat adták rá...

Cyrus-nak mindenesetre nem ártana átgondolnia, hogy mellei egyrészt még nőhetnek, másrészt pedig ezzel a húzással akár szerződéseitől is eleshet, mivel filmsorozata nem egy szilikonnal felfújt nőre, hanem egy bájos lány karakterére épül.

Megvette első luxusvilláját a 17 éves sztár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.