"Csak szeretem jól érezni magam!"

Miley Cyrus: Gyűlölöm, hogy drogosnak tartanak!

Kiborult a fiatal énekesnő és színésznő az egyik rádiós műsorban - Miley Cyrus megelégelte, hogy ittasnak és drogosnak tüntetik fel. Elmondása szerint ő sosem volt ilyen jellem.

2010.06.16 11:40ma.hu

Annak ellenére, hogy a hírek szerint Miley Cyrus zenéje és megjelenése sokkal vadabb lett az utóbbi időben, ő maga úgy véli: megszelídült.

A 17 éves sztár, aki a Hannah Montana produkcióval lett ismert, Ryan Seacrest rádióműsorában fakadt ki azzal kapcsolatban, hogy nemrég megszólták táncstílusa és viselkedése miatt.

"Ha egy klubban táncolok, szeretem felszabadultan, jól érezni magam, de az emberek ennek alapján rögtön arra következtetnek: "ez sokat ivott", vagy "ez be van lőve!" - háborgott Miley - Sosem voltam ilyen típus! Addig, amíg távol tartom magam az ilyesmitől, azt gondolom, nem vagyok rossz példa."

Miley Cyrus hozzátette, hogy még tizennyolc éves sincs, tehát valójában nem is fogyaszthatna alkoholt.

"Azt ugyan nem fogom mondani, hogy soha életemben nem ittam még alkoholt, mert hazugság lenne. De nem szoktam túlzásokba esni! Minden jól esik az embernek, kis mennyiségben." - mondta az énekesnő.

Miley elárulta, hogy szülei jó példák számára, akik lebeszélik az alkoholfogyasztásról, de munkatársa és jó barátja, Bret Michaels is óvja mindettől.

A tinisztár szerint Bret több olyan elrettentő sztorit mesélt már neki, amelyeket jó, ha szem előtt tart - így biztos abban, hogy nem fogja magával ragadni az ital és drog világa.

Miley Cyrus Liam Hemsworth-ről is beszélt Ryan Seacrest műsorában, aki lassan egy éve a párja. Megjegyezte, hogy nem szeretné, ha összetörne a szíve, ám a kedvese bármikor visszarepülhet Ausztráliába.

"De boldog vagyok. Ez a kapcsolat más, mint a többi, hiszen Liam nagyon jó barátom is!" - fogalmazott Miley Cyrus.

Meglepő lesz Miley Cyrus új albuma!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.