Miley Cyrus a végsőkig kitartó

Nem akarták a Hannah Montana szerepére

A világhírű Miley Cyrust először túl fiatalnak és tapasztalatlannak találták a Hannah Montana főszerepére a filmkészítők, ezért elutasították első körben. Az akkor tizenegy éves lány azonban továbbra is kitartóan ostromolta a stúdiót és felajánlotta, hogy a repülőjegyet is kifizeti Burbankbe, csak hogy még egyszer meghallgassák.

2010.01.05 19:11ma.hu

Egy évvel később, annak ellenére, hogy valójában nem is rendelkezett színészi tapasztalatokkal, a lány énekhangja és természetes bája meggyőzte a Disney Csatorna vezetőit és szerződtették a címszerepre. Miután Miley megkapta a szerepet, apja Billy Ray Cyrus részt vett egy meghallgatáson Robbie Stewart szerepére, aki Miley apja a képernyőn.

Apa és lánya az első olyan páros, akik a tévében is apa-lánya szerepet játszanak. A sorozat 2006 márciusában indult útjára, azóta minden országban nagy sikerrel játsszák.

A Hannah Montanát naponta sugározzák az amerikai Disney Csatornán és másik 177 ország helyi Disney Csatornáján. Magyarországon a rajongók szintén a Disney Csatornán láthatják Miley-t Hannah Montanaként Hétfőtől Szombatig 18 órakor, Vasárnap 18:30-kor.

Hannah Montana

A „Hannah Montana” egy élőszereplős vígjáték, az átlagos tinilány Miley Stewart-ról, aki bátyjával és özvegy, dalszerző édesapjával lakik. Ám barátai és osztálytársai nem tudják, hogy Miley titkos kettős életet él: ő a világhírű popsztár Hannah Montana. Kreatív öltözködéssel kombinálva színpadi személyiségét, Miley rájön, hogy mindkét életéből megkaphatja a legtöbbet: a sikert és csillogást, mint Hannah Montana és az iskolai élet vidámságát barátaival Lilly-vel és Oliver-rel, akiket beavatott rejtett személyisége titkába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.