Hogy néz ki a tiniénekesnő?

Ciki fotók: Miley Cyrus hurkás és pókhálós is!

Lazára vette a figurát a csinos énekesnő, újabban egyre furcsább göncökben mutatkozik - Miley Cyrus legutóbbi szerelésére bizonyára nem kevesen figyeltek fel. Mintha egy óriás pókhálóba ütközött volna.

2010.01.13 06:30ma.hu

Viseletesnek tűnő farmerban és egy szakadt, lógó göncben rótta az utcákat a minap a Hannah Montana sorozat sztárja.

Miley Cyrus elölnézetből egészen átlagos lyukas nadrágjában, mert a póló egészen szolidnak látszik. Nem így hátulról.

Talán a meleg késztette arra, hogy a hátat szabadon hagyó felsőt válassza, ami leginkább egy hosszú pókhálóra emlékeztet. Mindenesetre nem tette valami jól.

Arról nem is beszélve, hogy az egyébként vékony énekesnő csípőnadrágja kis hurkáit is felnyomta oldalt. Egy szó mint száz, a mindössze 17 éves Miley nem volt a leggusztusosabb látvány.

Úgy tűnik azonban, ízléstelenségét már 9 éves húga is követi - nemrég alaposan meghökkentette a nagyérdeműt Noah Cyrus, amikor egy rendezvényen popsivillantó fekete ruhában jelent meg.

A kis- és a nagylány sem tűnik szégyenlősnek...A közelmúltban megtörtént Miley első strandolós mell-kivillantása is.

Egy paparazzo lencsevégre kapta a tinisztárt, amint éppen hámozza le magáról a rózsaszín bikinifelsőt és kibuggyan a mellbimbója.

Miley Cyrus halálhírét keltették!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.