Hannah Montana szűzies külseje már a múlté!

Képek és videó! Miley Cyrus sztriptízrúdon vonaglott!

Döbbenetes dolognak lehettek szemtanúi Miley Cyrus rajongói Kaliforniában, az idei Teen Choice Awards-on, ugyanis az eddig szűzies külsejéről ismert Miley egy sztriptízrúdon vonaglott előttük!

Miley egy sztriptízrúdon mutatta meg vadabbik oldalát! képgaléria

2009.08.12 17:15ma.hu

Úgy fest, Miley Cyrus végérvényesen szakít szűzies imázsával.

A Hannah Montana sorozat révén világhírűvé vált Cyrus kisasszony jelzi, nem áll szándékában örökké kedves, szemérmes kislányként viselkedni.

A sorozat nagy felfedezettje fellépett Kaliforniában, az idei Teen Choice Awards-on, ahol rendkívül lelkes közönség előtt mutatta be legfrissebb slágerét.

A Party in the USA című dal színpadképe igencsak ütősre sikeredett, ugyanis a 16 esztendős Cyrus egy sztriptíz rudat is "használatba vett" ráadásul tette ezt nagy-nagy hozzáértéssel.

Az este folyamán azt is megtudhattuk, hogy a színészkedés mellett énekesnői babérokra is törő Disney sztár gyerekkora óta hatalmas Britney Spears rajongó.

A tinisztár tényleg szívbeteg?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.