Az egész család odarepült Mileyhoz!

Londonban karácsonyozott a tinisztár!

Testvérei és szülei repültek hozzá, hogy együtt legyen a család az ünnepekkor.

2010.01.03 14:31rtlbulvar.hu

Az idei nagyon fontos év volt Miley Cyrus karrierjében, hiszen azzal kezdte az évet, hogy januárban fellépett a Barack Obama beiktatását ünneplő koncerten, évvégén pedig az angol királynőnek énekelt. A tinisztárt teljesen lenyűgözte Őfelsége.

– Óriási élmény volt számomra, hogy ilyen befolyásos emberekkel találkozhattam. Csodálatos dolog, hiszen ők már a történelem részei. A királynő végtelenül kedves volt, kezet rázott mindenkivel és gratulált a fellépésemhez
– mesélte Miley.

Miley az ünnepeket is az Egyesült Királyságban töltötte, mert éppen ott turnézik.

– Most Londonban maradok karácsonyra, és majd később repülünk vissza Los Angelesbe, így kicsit késik a karácsonyunk. Öten vagyunk testvérek, ott vannak a szüleim és a nagymamán, már alig várom, hogy végre együtt legyünk – mesélte Miley.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.