Nem túl szemérmes a tinisztár...

Pikáns fotók: Már a bimbóját is láthatjuk a 17 éves Miley Cyrus-nak

Talán nem így tervezte, de tekintve, hogy a Hannah Montana sorozat sztárja nem egy szégyenlős típus, akár szándékosan is csúszhatott le Miley Cyrus-ról a babarózsaszín fürdőruha...

2009.12.04 10:30ma.hu

Gondtalanul napozott a 17 éves tinisztár Miami-ban a minap, egy szálloda medencéjénél, amikor egy szemfüles fotós rábukkant.

Miley Cyrus
fiatal kora ellenére igen bevállalós, több esetben hökkentette már meg a közönséget.

Nem ismeretlenek előttük rúd körül pörgős fotói és egyéb akciói - mint például kissé korai eszmecseréi a szexről.

Legutóbb kilencéves húga, Noah Cyrus verte ki a biztosítékot, aki a popsiját sem igen takaró szoknyában és virító piros rúzzsal a száján jelent meg egy rendezvényen.

Nos, ezek után azon sem kell csodálkozni, hogy Miley egy hirtelen ötlettel levette melltartóját a hotel strandján.

Majd észbe kaphatott, mert nem sokkal később visszavedlett szolidabb formába, de addigra a paparazzo már elkészítette ezt a néhány pikáns felvételt.

Nos, a fiúk mostmár abban sem kételkedhetnek,mire is számíthatnak Miley melltartója alatt.

Miley Cyrus könnyen eljut a csúcsra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.