Az új szerelem: Liam Hemsworth

Pikáns képek- Miley Cyrus vadul csókolta új pasiját!

A 16 éves tinisztár és az ausztrál színészpalánta a múlt héten a nashville-i reptéren búcsúzott szerelmesen egymástól, amivel a közelben állók figyelmét is felkeltették.

Egyre vadabb oldalait mutatja meg Miley Cyrus! képgaléria

2009.08.24 14:20mellesleg
Miley Cyrus és Liam Hemsworth együtt

Úgy tűnik, Miley Cyrus és Liam Hemsworth között több van, mint barátság…

Alex Emanuel People magazinnak részletesen be is számolt a látottakról.

- „Hemsworth kipattant Cyrusék autójából a poggyászával, amikor a terminál felé indulva Miley a fiú karjaiba ugrott, átkarolta a nyakát, és megcsókolta."

 A két ifjú színész, akik a The Last Song című filmben játszanak együtt, ezzel a képpel nyilvánvalóvá tették, hogy nem csak pletykák a közelmúlt kapcsolatukról szóló híresztelései.

Ennek ellenére Miley a Twitteren azt írja, nincs barátja, és csupán vendégül látta Liamet pár napra. Ha ez így van, elég forrón mutatja ki vendégszeretetét...

Cyrus kisasszony mostanában bizony többször jelezte, hogy nem áll szándékában örökké kedves, szemérmes kislányként viselkedni.

A sorozat nagy felfedezettje fellépett Kaliforniában, az idei Teen Choice Awards-on, ahol rendkívül lelkes közönség előtt mutatta be legfrissebb slágerét.

A Party in the USA című dal színpadképe igencsak ütősre sikeredett, ugyanis a 16 esztendős Cyrus egy sztriptíz rudat is "használatba vett" ráadásul tette ezt nagy-nagy hozzáértéssel.

Az este folyamán azt is megtudhattuk, hogy a színészkedés mellett énekesnői babérokra is törő Disney sztár gyerekkora óta hatalmas Britney Spears rajongó.

A tinisztár tényleg szívbeteg?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.