Önéletrajzi könyvet ír a 16 éves sztár!

Miley Cyrus szívbeteg

Miley Cyrus olyan sztár, akinek már 16 évesen is egy könyvnyi mondanivalója van önmagáról a nagyvilágnak - Szem nem marad szárazon a szörnyű titkok elolvasás után.

2009.03.11 20:00rtlbulvar.hu

Míg mások életük alkonyán vágnak bele az önéletrajzírásba, addig a tinisztár Miley Cyrus úgy érezte, nem várja meg, míg megöregszik, és már most tollat ragad.

Munkájának eredménye a Miles to Go című alkotás, amelyben őszintén vall betegségéről is. A fiatal énekesnő tahikardiás. Ez egy olyan betegség, ami miatt a szív alapállapotban is gyorsabban ver, mint egy normál szív.

- Tahikardiám van, de szerencsére nem veszélyes, inkább csak bosszantó. Nem szívesen gondolok rá, de sajnos mindig eszembe jut. Ha élőben koncertezem, és a színpadon állok, akkor mindig félek ettől - olvasható a szívbemarkoló vallomás a sztár könyvében.

De Miley nem csupán ezt osztotta meg a rajongókkal, hanem első szerelméhez, Nick Jonas-hoz fűződő érzéseit is. Leírja, hogy még mindig teljes szívéből szereti őt, és ő a kedvenc Jonas-testvére.

Már attól is boldog, hogy a szakítás után barátok maradtak. Miley tehát immáron nemcsak énekesnő, hanem elsőkönyves író is.

Szinte garantálni lehet, hogy alkotását pillanatok alatt elkapkodják majd a tinirajongók, és sajnos az is biztos, hogy egy könyvvel nem fogja beérni a művésznő.

Tehát mindenki készüljön, mert rövid időn belül újabb remekművek várhatók...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.