Miley aggódik a súlya miatt

Miley Cyrus kifakadt - testalkata miatt került a címlapokra

A 16 éves tinisztár teljesen kiakadt, mert az újságok most a testalkata miatt cikkeznek róla ahelyett, hogy a filmjéről áradoznának.

2009.05.02 20:57rtlbulvar.hu

Miley Cyrus nemrég debütált új alkotásával, a Hannah Montana filmváltozatával. A premieren megőrültek érte a rajongók, de az azt követő sajtótájékoztatón Miley már nem mosolygott olyan szívesen. Nem bírt megálljt parancsolni az indulatainak, és szidni kezdte a pletykalapokat. - Folyton az embereket pásztázzák, és ha kicsit kevesebb vagy több kiló vagy a megszokottnál, akkor egyből anorexiás és kövér leszel. Szerintem az összes ilyen vacak lap kukába való, ráadásul rossz hatással van a rajongóimra is - panaszkodott az ifjú énekesnő.

Miley egyébként is szívén viseli a fanok sorsát: minden alkalommal, amikor hatalmas tinitömeg várja őt, boldogan libben oda hozzájuk, és osztogat autogramokat. Az angol premieren még az egyik rajongó gitárját is elkérte, és azon játszott egy keveset. A gitár azóta valószínűleg vitrinbe került, és a tulajdonos 50 év múlva büszkén mutogatja majd az unokáinak. Persze, lehet, hogy nekik majd azt is el kell magyarázni, hogy ki is volt az a Miley Cyrus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.