Miley Cyrus és Billy Ray Cyrus dalai hallhatók!

Jön! Hannah Montana: The Movie - Filmzene!

A rendkívül sikeres Disney-tévésorozat, a Hannah Montana szélesvásznú adaptációja, melynek zenéje március végén jelenik meg az EMI/ Walt Disney Records gondozásában.

Miley Cyrus a Hanna Montana sztárja! képgaléria

2009.03.18 15:00ma.hu

Miley Stewart (Miley Cyrus) egy nem épp átlagos tinilány, akinek egyensúlyoznia kell az iskola, a barátai, és titkos popsztár mivolta között, és amikor Hannah Montana hihetetlen népszerűsége miatt nagyon fennhordja az orrát, az apja (Billy Ray Cyrus) hamar megelégeli. 

Hazaviszi a Tennessee állambeli Crowley Corners-be, hogy kicsit visszatérjen a földre. Az eredmény?
 
Annyi vidámság, nevetés, és romantika, amit még Hannah Montana sem tud elképzelni.

A soundtrack albumon nem csak Miley Cyrus vagy Billy Ray Cyrus dalai találhatók, Rascall Flatts, Steve Rushton és Taylor Smith is közreműködik a fiatal korosztály számára igencsak csábító kiadványon, amelynek első kislemeze, a "Climb" április 27-én jelenik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.