Ázsiaiakat gúnyolt Miley Cyrus?

Fotó buktatta le - Rasszizmussal vádolják a cicivillantós tinisztárt!

A tengerentúlon már nemcsak ismert, hírhedt is a mindössze tizenhat éves sorozat-sztár - Miley Cryus már korai vetkőzésével is kiverte a biztosítékot, most pedig rasszizmussal vádolják.

A 16 éves Miley Cyrus melle kilóg, ha kell, ha nem! képgaléria

2009.02.04 15:00ma.hu

Foghatja a fejét Miley Cyrus - A Hannah Montana sorozat csinos főhőse, aki már 15 évesen megmutatta magát meztelenül, újabb botrányba keveredett.

Most itt egy újabb felvétel, mellyel az amerikai tinisztár megbotránkoztatja a közvéleményt.

Miley ugyanis egy házibulin mulatott társaságával, amikor előkerült a fényképezőgép.

A színésznő, kedvese, Justin Gaston és barátaik húzott szemmel pózoltak a kamerának, mintha ázsiaiak lennének - egyikük valóban az is volt.

A fotó - hogy, hogy nem -, felkerült az internetre, így természetesen hamar megjelent a bulvárlapok hasábjain is.

Az érintetteket valóban meglepte a felvétel. Az Amerikában élő kínaiak szervezetének szóvivője bocsánatkérésre szólította fel a Hannah Montana sztárját.

Szerinte Miley abba sem gondolt bele, hogy viselkedésükkel a saját, ázsiai származású rajongóit is megbántotta.

A dolog már csak azért is kínos, mert a tizenhat éves sztár történetét tinédzserek ezrei követik világszerte, akiknek nem feltétlenül mutat jó példát Miley Cyrus.

A szupermodell Cindy Crawford nem olyan rég nyilatkozta, hogy az ő lánya például nem nézheti a tinisztárt a tévében. Az ok: szerinte Miley Cyrus pimaszságra és hiúságra, sőt, gorombáskodásra tanítja a gyerekeket...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.