Dühöng a sztár lelke!

Izgatott volt! Miley Cyrus türelmetlenül várta már az együttlétet!

Nehéz a sztárok élete, érzi ezt Miley Cyrus is, aki alig bírta kivárni, hogy a sok munka után újra együtt lehessen szerelmével.

Nézze meg Ön is! Miley Cyrus találkozása szerelmével! képgaléria

2008.11.04 20:00rtlbulvar.hu
Miley Cyrus

Visszatért legújabb albumának - a Breakoutnak - európai turnéjáról Miley Cyrus. A hosszú repülőút nagyon kifárasztotta, és persze az a rengeteg koncertezés is, hiszen egész Nyugat-Európát végigjárta. Valami vagy inkább valaki miatt mégis rettenetesen sietős volt neki, hogy visszatérjen Amerikába. 

A kis Hanna Montana sztár ugyanis alig bírta kivárni, hogy újra együtt lehessen szerelmével. Fáradság ide vagy oda a szerelmespárt már rögtön másnap Los Angelesben vásárolgatás közben rajta is kapták. A szupersztár, Billy Ray Cyrus lánya szinte szárnyalt a boldogságtól, hogy húsz éves modell barátja oldalán viríthat. 

Lila kisruháját fekete lábszárvédőkkel párosította, nehogy slampos maradjon a modellfiú mellett. A gerlicék, mintha összeöltöztek volna, ugyanis a fiú is fekete pólót viselt egy laza farmerrel. Amíg Miley dolgozott, barátja, Justin igazi törődő pasiként viselkedett.
 
Miley kishúgát, Noaht elvitte Halloweenezni. Sorra kopogtattak be a szomszédokhoz, és “adok vagy kapok”-ot játszottak. Természetesen rengeteg cukorkát szereztek. Úgy látszik a sztárcsemete megtalálta a nagy szerelmet, ám ez nem volt mindig így. A kis Miley ugyan még csak tizenöt eves, fiatal lelke máris dühöng. 

Előző barátjára, Nick Jonasra a Jonas Brothers frontemberére még mindig utálattal gondol. 

Első szólóalbumán a 7 Things című számában ki is énekli fájdalmát, és közli: még mindig utálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.