Ő lenne a leghitelesebb?

A szűz Miley kondomot reklámozna

Hiába fogadott nászéjszakáig tartó ártatlanságot Miley Cyrus, a világ egyik legnagyobb óvszergyártó cége kivetette rá hálóját a tinisztárra.

2008.07.30 12:47ma.hu

A Hannah Montana sorozatban feltűnt 16 éves Miley sokszor került erotikus botrányaival a lapok címoldalára. Noha szexisség ide vagy oda a tini még szűz, sőt jó ideig nem is fantáziál szerelmes éjszakákról. 

Ennek ellenére a világ legnagyobb kondom gyártó cége felkérte reklámárcának Miley-t mondván, nagy hatással van a tinédzserekre, aki mostanában egyre korábban élnek szexuális életet, ráadásul egyre magasabb a nem kívánt terhességek száma is. 

A cég Miley-n kersztül venné rá a tiniket, hogy hsználjanak óvszert. A tini sztár még nem döntötte el, hogy elvállalja el a felkérést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.