Állítólag máris új szerelme van a sztárnak!

Nem tudja türtőztetni magát! Miley Cyrus ráhajtott DiCaprióra!

Ha Leóról van szó, akkor Miley még a vörös szőnyegen sem tudja türtőztetni magát. Miley Cyrus nemrég szakított Nick Jonas-szal, a Jonas Brothers oszlopos tagjával, de állítólag máris új szerelme van. Pontosabban szerelmei.

2009.01.16 15:30rtlbulvar.hu
Bar Rafaeli- most ő Leo szerelme!

A való életben ugyanis Justin Gaston modell csapja neki a szelet, álmaiban viszont egy másik férfival hajtja esténként álomra a fejét. Miley mindezt az idei Golden Globe gálán osztotta meg a nagyérdeművel. 

A tinisztár egész este idegesen rohangált, és úgy tűnt, hogy nagyon keres valakit. Később azt is elárulta, kicsodát. 

- " Láttam Leonardo DiCapriót, a férjemet! De sajnos közelebbről nem ismerhettem meg. Ő még nem tudja, hogy én vagyok a jövendőbelije, de egyszer ennek is eljön az ideje." - csacsogott a Hannah Montana sztárja. 

Miley-t szülei kísérték el a díjátadóra. Kevesen tudják, hogy az ifjú színésznőnek a génjeiben van kódolva a tehetség, hiszen édesapja, Billy Ray Cyrus az egyik leghíresebb country sztár Amerikában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.