A Titanic sztárjának esete egy koton gumival!

Durva! Kondomot vágtak DiCapriohoz !

Egy jól sikerült célzásról beszél azóta is az egyik New York-i nightklub közönsége, ahol Leonardo DiCapriohoz a színpadról hozzá vágtak egy folyadékkal megtöltött kondomot.

Leonardo DiCaprio kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik! képgaléria

2008.10.22 11:30ma.hu
Legközelebb jobban figyel majd!

A Titanic sztárja az egyik varieté műsorát élvezte, ahol bizony transzvesztiták is szórakoztatják a közönséget. Az egyikük Ms Rosenwood pedig egy kis tréfával kedveskedett a színésznek. 

Ms Rosenwood kiszúrta Leot a tömegben, és kajánul villant a szeme. A fellépés vége felé, mikor Leo nem figyelt, Rosenwood valamivel megtöltött egy kondomot és hozzávágta.” – meséli egy szemtanú. 

Szerencsére Leo nem az a sértődős fajta:

Az első sokk után lesöpörte magát, és nevetni kezdett.” 

Bár Leo türelmesen és higgadtan kezelte az esetet, azért semmiképp sem volt kellemes számára a töltött kondom- dobálással színesített este.

Megkomolyodott, nősülni akar!

A színész nemrég bejelentette, hogy most már normális életet szeretne élni és családot is tervezne. DiCaprio úgy véli, hogy teljesen felborult az életmódja a filmezés miatt. 

Amit pontosan érzek most, hogy az életemnek többről kell szólnia, mint a karrierem” - nyilatkozta a színész a Parade-nek. 

Éppen a múlt éjszaka gondolkodtam rajta, hogy mennyire kevés volt az az idő az életemben, amikor normálisan éltem és nem a filmezéssel foglalkoztam. Nősülni szeretnék és gyerekeket akarok…Hiszek a házasság szentségében”  - nyilatkozta a szívtipró színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.