Szexi: Leo párján van mit nézni!

Forró képek DiCaprio kedveséről: Bar Rafaelinek van mit megmutatni!

Talán nem véletlen, hogy egy modell váltotta Leonardo DiCaprio korábbi szerelmét, Gisele Bundchen-t - A szépségben tőle cseppet sem elmaradó Bar Rafaeli-ben aztán lehet gyönyörködni.

Leo jól választott: Szexi bikinis képek Bar Rafaeli-ről! képgaléria

2008.08.03 13:00ma.hu

A sikeres brazil modell, aki kis híján Leonardo DiCaprio hites felesége lett, néhány év után már képtelen volt elviselni a kölyökképű színész malmozását.

Tudniillik, hogy sehogysem akarta megkérni a kezét. Gisele-t párszor még sikerült visszaédesgetnie Leónak, ám végül dobbantott ő is: egy másik modell után nézett...

Bar Rafaeli és párja, Leonardo DiCaprio

Az izraeli szépség, Bar Rafaeli - azon túl, hogy külsejét illetően talán Gisele-t is lefőzi...- szintén nem mindennapi eredményeket mutathat fel.

A bájos barna lány a Victoria's Secret modellje, és Ralph Lauren is foglalkoztatja.

Leo kedvesét Saint Tropez-ban kapták lencsevégre a minap - az izraeli szépség egy barátnőjével pihent, és láthatóan nagyon élvezte a strandolást.

Hogy DiCapriónak mi dolga akadt eközben, azt nem tudni - Aligha jár azonban más lányok után.

Úgy hírlik ugyanis, Bar-ral annyira megértik egymást, hogy már családjuknak is régen bemutatták a választottjukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.