Egyik színész sem kapott még Oscart

Megint Oscar-közelbe kerülhet Winslet és DiCaprio

Ötször jelölték Oscarra Kate Winsletet, háromszor Leonardo DiCapriot, de még nem vihettek haza aranyszobrocskát.

2008.09.13 18:04UIP

Hollywoodi szóbeszédek szerint könnyen meglehet, hogy új közös filmjük hozza meg nekik a kárpótlást, mert ismét zseniális alakítást nyújtanak. A Revolutionary Road, amelyet az Oscar-díjas Sam Mendes rendezett (Amerikai szépség) megrázó dráma egy fiatal házaspár küzdelmérõl.

Az ötvenes évek Amerikájában járunk. April és Frank jómódú elõvárosi polgárok, nevelgetik két szép gyereküket. Ám egyikük sem boldog: Frank utálja jól fizetett irodai munkáját, April pedig nem tudja megemészteni, hogy színésznõi álmait feláldozta a családért. Belsõ feszültségeik miatt a kapcsolatuk is megfeneklik, ezért elhatározzák, hogy Franciaországba költöznek: távol a fogyasztói társadalom elvárásaitól ott majd megvalósíthatják önmagukat.

A feladat azonban sokkal nehezebb, mint gondolták, így házasságuk még nagyobb veszélybe kerül. (Revolutionary Road – hazai bemutató: 2009. január)

Kate és Leo


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.